Anvelope

Noi dimensiuni pentru anvelopele de camion Nokian E și R-Truck

Noi dimensiuni și caracteristici pentru anvelopele Nokian E și R-Truck, două game emblematice din portofoliul producătorului finlandez, dedicate transportului greu.

Pentru a satisface cerințele din ce în ce mai exigente ale clienților, Nokian Tyres a anunțat extinderea portofoliului de anvelope pentru camion cu noi dimensiuni pentru ambele game de vârf, Nokian E- Trucks (pentru transport regional) și Nokian R-Trucks (pentru transport greu on și off-road).

Noi dimensiuni pentru anvelopele de camion Nokian E și R-Truck

Ambele game au fost dezvoltate de Nokian având în prim plan fiabilitatea și economia.

În locuri precum Europa Centrală, unde orașele sunt apropiate unele de altele, este nevoie de anvelope pentru camioane care să servească în mod fiabil în transporturile regionale. Și chiar dacă iernile nu sunt la fel de extreme ca în nordul continentului, este liniștitor să ai anvelope care pot face față oricărui tip de vreme – chiar și ocazional pe noroi sau zăpadă.

Noi dimensiuni pentru anvelopele de camion Nokian E și R-Truck

Gama de anvelope Nokian E-Truck a fost creată special pentru aceste tipuri de condiții, având o performanță kilometrică excelentă și marcaj 3PMSF.

O anvelopă mai economică pentru axa de direcție

Noul produs anunțat extinde, așadar, gama de anvelope pentru axa de direcție. În dimensiunea 385/55 R22.5 este destinată transportului mediu și regional în zone dens populate. Nokian spune despre această anvelopă că oferă aceeași stabilitate și performanță kilometrică pentru care este cunoscută întreaga gamă E-Truck. De asemenea, anvelopa are pe flanc marcajul 3PMS.

O singură anvelopă pentru două lumi diferite

Transportul rutier pe drumuri amenajate și în afara acestora, implică rularea în două lumi total diferite, dar gama de anvelope pentru remorcă Nokian R-Truck este concepută să poată fi utilizată eficient în ambele situații.

VEZI ȘI: Goodyear lansează noua gamă de anvelope FUELMAX ENDURANCE

Atunci când rulezi pe drumuri amenajate, durata de viață a anvelopei și rezistența scăzută la rulare sunt printre sunt printre cele mai importante caracteristici. În schimb, atunci când rulezi pe suprafețe accidentate, precum cele de pe drumuri forestiere sau șantiere, lucrurile se schimbă total, iar cele mai importante caracteristici sunt robustețea și aderența.

Noi dimensiuni pentru anvelopele de camion Nokian E și R-Truck

Noua anvelopă pentru remorcă Nokian R-Truck 285/70R19.5 este construită având în vedere sarcinile grele, cum ar fi transportul de bușteni. „În utilizarea off-road, aderența sigură este asigurată de proprietățile bune de autocurățare ale benzii de rulare”, spune Teppo Siltanen, manager de produs Nokian Tyres.

Atât anvelopa pentru axa de direcție Nokian E-Truck 385/55R22.5, cât și anvelopa pentru remorci Nokian R-Truck 285/70R19.5 sunt disponibile pe piață începând cu luna septembrie 2021.

Din aceeași categorie...

Back to top button