ȘtiriUtil

Noi facilități sanitare pentru șoferii de camion în zona Baruth/Mark

În zona Baruth/Mark (Brandenburg) au fost inaugurate noi facilități sanitare pentru șoferii de camion, în cadrul inițiativei #LogistikHilft.

Autoritățile din orașul Baruth/Mark, în colaborare cu echipa DocStop, BGL și Asociația Transportatorilor din Regiunea Brandenburg (LBBV) au amenajat pe B 96 mai multe contianere cu facilități sanitare (dușuri și toalete) pentru femei și bărbați care pot fi folosite gratuit.

Noi facilități sanitare pentru șoferii de camion în zona Baruth/Mark

Finanțarea proiectului se face din fonduri locale, dar și cu susținerea asociațiilor de transport și logistică.

VEZI ȘI: Furturile organizate din camioane sunt în creștere, spune TAPA

La fel ca toate containerele sanitare amenajate în cadrul acțiunii #LogistikHilft noua facilitate poate fi găsită și prin intermediul aplicației KRAVAG Truck Parking App, tot prin intermediul aplicației putând fi deschise și containerele de cei care au nevoie.

Aplicația KRAVAG Truck Parking App este disponibilă în Google Play și Apple Store.

#Logistikhilft este o inițiativă demarată o dată cu începerea pandemiei de COVID-19 de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Digitale (BMVI), BGL și de Asociațiile DocStop/SaniStop având ca obiectiv să ofere suport tuturor celor care lucrează în transporturi și logistică și care au contribuit în această perioadă dificilă la susținerea industriei și a populației.

Din aceeași categorie...

Back to top button