ParcariTop News

Noi locuri de parcare pentru camioane în Baden-Württemberg, până în 2030

Autobahn GmbH a anunțat că vrea să construiască peste 500 de noi locuri de parcare pentru camioane în Baden-Württemberg, până în 2030.

Landul Baden-Württemberg are o lipsă acută de locuri de parcare pentru camioane de-a lungul autostrăzilor A5 și A8. Autobahn GmbH vrea să remedieze această situație și să creeze noi spații de parcare pentru camioane în Baden-Württemberg.

Noi locuri de parcare pentru camioane în Baden-Württemberg, până în 2030

Autobahn GmbH, care este responsabilă cu planificarea, construcția, operarea, întreținerea, finanțarea și gestionarea activelor autostrăzilor din Germania a anunțat că este planificat ca între Bühl (Rastatt) și Bruchsal (Karlsruhe) să fie amenajate peste 500 de noi locuri de parcare de-a lungul autostrăzilor A5 și A8, până în 2030.

În plus, se dorește extinderea locurilor de parcare pentru camioane existente sau optimizarea acestora prin măsuri de control al traficului. Așa-numitele „măsuri telematice” ar trebui să contribuie la o mai bună utilizare a spațiului disponibil.

VEZI ȘI: Volvo Trucks România a livrat aproape 900 de camioane noi în 2021

Landul Baden-Württemberg a întrebat aproape 100 de municipalități dacă ar putea fi create noi locuri de parcare pentru camioane în zonele comerciale din apropierea autostrăzii.

Autobahn GmbH se gândește și la un fel sistem de ghidare a parcării pentru camioane. Potrivit Autobahn GmbH, ideea este „deja foarte concretă”, dar încă nu există o locație exactă și nici o specificație de timp pentru implementarea proiectului pilot.

 

Din aceeași categorie...

Back to top button