Noi secțiuni pe website-ul Porsche Finance Group România

Porsche Finance Group (PFG), prima companie cu o gamă completă de produse de finanțare și asigurare auto din România, anunță relansarea website-ului oficial www.porschebank.ro. Noul portal are o interfață adaptată pentru mobilitate: poate fi accesat și vizualizat ușor pe orice dispozitiv mobil, este mai dinamic și mai ușor de utilizat.

„Ne dorim să oferim în mod constant clienților noștri servicii și produse de cea mai înaltă calitate, adaptate la noile tehnologii, care să le ofere soluții simple și practice în activitatea pe care o desfășoară. În același timp, ne dorim să intrăm ușor în contact cu actualii și potențialii clienți. Prin noul design al portalului Porsche Finance Group, flexibil, prietenos și extrem de simplu de utilizat, vizitatorii pot găsi informațiile de care au nevoie rapid și facil. În plus, noua platformă oferă posibilitatea solicitării rapide a unei oferte de finanțare, printr-un formular online ușor de completat, care se transmite direct dealerilor din rețea”, a declarat David Gedlička, CEO al Porsche Finance Group.

Noi secțiuni pe website-ul Porsche Finance Group România

Noua versiune a platformei online are un design orientat către clienți, cu o nouă secțiune special dedicată acestora, în meniul principal, denumită Relații Clienți. Aici sunt centralizate toate informațiile și răspunsurile necesare unei comunicări eficiente între clienți și echipa noastră. Utilizatorii au astfel acces facil la: răspunsuri la cele mai frecvente întrebări, Situație cont client (clienții Porsche Leasing), noul serviciu de Internet Banking (clienții Porsche Bank), informații despre cursul valutar, modalități de plată sau o hartă a tuturor distribuitorilor autorizați ai mărcilor grupului Volkswagen.

O altă noutate adusă de portalul www.porschebank.ro este posibilitatea solicitării unei oferte de finanțare din partea dealerilor noștri direct de pe website, în baza unui formular care se completează simplu și rapid, online. Acesta direcționează solicitarea către distribuitorii autorizați, care contactează clientul și îl consiliază pentru a găsi mașina potrivită exigențelor sale.

Structura platformei păstrează în continuare secțiunile de produs dedicate (leasing, credit, asigurare auto), însă aduce o abordare mult mai detaliată pe secțiuni și legături directe către paginile dedicate: management de flotă – www.managementdeflote.ro – respectiv asigurări auto pentru achiziții auto cu numerar (www.porschebroker.ro).

Follow #infotrucker