Trailer

Noi sisteme de siguranță pentru semiremorcile Krone

Remorcile Krone au un standard înalt de siguranță, obținut cu ajutorul autocolantelor de avertizare, a semnalizatoarelor laterale, a conturului reflectorizant, a noilor stopuri de frână, a noii bare antiîmpănare sau a sistemului de monitorizare a presiunii anvelopelor.

Un aspect important al siguranței în traficul rutier este să vezi și să fii văzut. În special bicicliștii și pietonii pot intra în punctele oarbe ale șoferilor de camioane în anumite situații, precum virajele.

Noi sisteme de siguranță pentru semiremorcile Krone

Pentru a avertiza potențialele victime de pericolul existent, Krone își echipează remorcile cu autocolante vizibile clar în puncte nevralgice ale vehiculelor. Semnalizatoarele laterale oferă un plus de siguranță, avertizând bicicliști că acel camion urmează să vireze.

O altă sursă de pericol pentru ceilați utilizatori ai drumurilor sunt camioanele parcate în zone fără vizibilitate. Conturul reflectorizant al remorcilor Krone este foarte util aici, semnalizând prezența vehiculului când acesta este iluminat de farurile mașinilor și bicicletelor.

În plus, noua gamă Krone Cool Liner vine în standard cu stopuri de frână montate în partea de sus a cadrului din spate. Stopurile de frână care conturează întreg cadrul din spate sunt disponibile opțional.

VEZI ȘI: Krone lansează o nouă generație Dry Liner

Pentru a crește siguranța pasivă, Krone a început să-și echipeze vehiculele cu noua bară spate antiîmpănare, începând din luna martie. Cu o capacitate dublă de absorbție a forțelor și o distanță față de sol mai mică cu 10 cm, noua bară asigură o protecție mai eficientă a autoturismelor și motocicletelor în cazul unei coliziuni din spate.

Un factor important de prevenție este Krone Tyre Pressure Monitoring System, care verifică permanent presiunea în toate cele 6 anvelope ale semiremorcii. Dacă presiunea scade periculos, putând provoca pe termen lung explozia pneului, sistemul avertizează șoferul să ia măsurile adecvate.

Din aceeași categorie...

Back to top button