Noi versiuni disponibile pentru Mercedes-Benz Arocs

Noi versiuni disponibile pentru Mercedes-Benz Arocs

Începând cu primăvara acestui an, modelul pentru construcții și transporturi grele Mercedes-Benz Arocs este disponibil în mai multe variante, inclusiv cu tunelul motorului de 320 mm în loc de 170 mm pentru versiunea rigidă cu patru axe.

În mod mod evident, acest lucru a permis coborârea cabinei oferind avantajul unei înălțimi mai mici pentru camioane cu suprastructură basculabilă. De asemenea, toate modelele Arocs cu o lățimea cabinei de 2500 mm, au primit un interior prietenos de culoare bej deschis migdalat.

Acest lucru are legătură cu opțiunile Home și Style similare cu cele disponibile pe modelul Actros.

Noi versiuni disponibile pentru Mercedes-Benz Arocs

În timp ce linia Home este caracterizată de un interior cu ornamente ce au aspect de lemn, linia Style se distinge prin multe elemente interioare și exterioare cu aspect cromat. În plus, este disponibil un ecran cu display de 12.7 inch.

De asemenea, Mercedes-Benz Arocs vine și cu o nouă ofertă din punct de vedere al sarcinii pe axe. Astfel, versiunea cu tridem spate cu două axe motoare este dispnibilă acum cu o sarcină permisă pe axă de 2×10 tone și 2×13 tone și versiuni de putere începând cu 421 CP. În ambele cazuri, acestea axele hipoide RT 440 ce echipează standard modelul Arocs poate transporta o greutate combinată brută de până la 80 tone.

VEZI ȘI: MB Arocs vedeta standului Daimler de la Bauma 2016

În ceea ce privește greutatea punții spate tandem, aceasta a fost scăzută cu 175 kg grație folosirii axelor hipode RT 440 în loc de cele planetare. Principalul avantaj al punții tandem cu axe hipoide este consumul mic de carburant de până la cinci procente și o capacitate de încarcare mai mare. De asemenea, pentru aplicații grele de transport în construcții, Arocs este disponibil cu axe planetare. ca o opțiune pentru aplicații în mod particular dificile.

22 de variante de cabină disponibile
Din punct de vedere al variantelor de cabină, Arocs este disponibil în șapte verisuni de cabină și nu mai puțin de 22 de variante pentru fiecare aplicație specială. Există, versiuni de cabină de zi sau cu pat, cu o lățimi de 2.3 m sau mai spațioase de 2.5 m plus diferite înălțimi generale sau ale tunelului motorului. Pe scurt, clienții pot ale între cabine S, M sau L și de la ClassicSpace la BigSpace.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Follow #infotrucker