SigurantaȘtiri

În noiembrie poți să-ți faci „testul gratuit de lumini” la Mercedes-Benz România

Pe toată perioada lunii noiembrie (1 şi 30 noiembrie 2014), Mercedes-Benz România derulează pentru a şasea oară consecutiv programul gratuit de verificare şi reglare a luminilor exterioare. În centrele autorizate de service Mercedes-Benz din România, autoturismele şi autovehiculele comerciale Mercedes-Benz pot beneficia în mod gratuit de aceste servicii.

Cu scopul de a contribui la scăderea numărului de accidente pe timpul iernii, „Testul gratuit de lumini” este un proiect derulat pe plan local de către Mercedes-Benz, prima companie auto din România care a organizat o campanie de acest fel la nivel naţional. Această acţiune se adresează tuturor posesorilor de autoturisme şi autovehicule comerciale uşoare Mercedes-Benz, pentru a le asigura o vizibilitate mai bună în trafic în sezonul rece.

„Posesorii de autovehicule Mercedes-Benz sunt obişnuiţi deja, an de an, să beneficieze de serviciul nostru gratuit de verificare şi reglare a luminilor, oferit la cele mai înalte standarde. Ne dorim să menţinem tradiţia cȃt mai mult şi să contribuim la o siguranţă rutieră sporită, a declarat Rolf Rosendaal, Director After-Sales Mercedes-Benz România.

Mercedes-Benz România continuă din 2009 această campanie naţională, dorind să ofere participanţilor la trafic un mediu sigur. Proiectul anual este o acțiune implementată local, pe întreg teritoriul României, în cadrul centrelor de service autorizate Mercedes-Benz. În Germania, acest test se desfăşoară încă din anii ’50.

Din aceeași categorie...

Back to top button