Noile anvelope Conti Urban HA3 de 19,5″ pentru transporturi publice

Noile anvelope Conti Urban HA3 de 19,5" pentru transporturi publice

Continental, producatorul german de anvelope premium, si-a extins gama de anvelope pentru transporturile publice de pasageri cu Conti Urban HA3. Noua anvelopa de 19,5 inci a fost conceputa special pentru autobuzele orasenesti de dimensiuni medii. Compusul de cauciuc dezvoltat de curand al Conti Urban HA3 265/70 R19,5 garanteaza o durata de viata deosebit de lunga, mai ales in dificilele conditii de trafic din oras, cu opriri si porniri dese, accelerand si franand frecvente. In plus, peretii laterali ranforsati fac ca anvelopa sa fie rezistenta la contactul frecvent cu bordurile, lucru ce nu poate fi evitat in transporturile publice.

Noua Conti Urban HA3 265/70 R19,5 garanteaza o facilitate la manipulare excelenta si o aderenta deosebita – asigurand confortul si siguranta pasagerilor. Ponderea sporita de cauciuc din noul compus intareste peretii laterali, formand un cadru deosebit de robust impreuna cu carcasa din benzi de otel. Acest cadru absoarbe foarte bine contactele frecvente cu bordurile care se gasesc in statiile de autobuz.

Noile anvelope Conti Urban HA3 de 19,5" pentru transporturi publice

Liniile care ajung pana la baza canelurilor de pe calea de rulare asigura si o aderenta optima la drum pe toata durata de viata a anvelopei premium – chiar si pe sosele ude.

Nu a fost modificat doar compusul de cauciuc din calea de rulare – o alta noua caracteristica este si designul caii de rulare, cu un volum mare de uzura numit „model volum plus”. Impreuna, acestea imbunatatesc durata de viata a Conti Urban HA3 cu pana la 20 % prin comparatie cu anvelopele conventionale de transporturi regionale.

Anvelopele Conti HA3 19,5 se pot folosi pe toate axurile. Pentru marcarea adancimii posibile de recanelare, in calea de rulare sunt integrati indicatori de recanelare. Recanelarea le confera anvelopelor o durata de viata mai mare si o rezistenta sporita la rulare – ceea ce are un impact direct asupra eficacitatii preturilor aferente unui parc auto. Ca toate anvelopele de autobuz de a treia generatie, si carcasa anvelopei Conti Urban HA3 R 265/70 R19,5 poate fi resapata; astfel, aceasta va putea fi folosita din nou, ceea ce ofera un avantaj competitiv direct pentru companiile de transporturi urbane asupra carora se fac presiuni pentru scaderea costurilor.

Anvelopa Conti Urban HA3 265/70 R19,5 prezinta simbolul M+S, ceea ce face posibila folosirea acesteia de-a lungul intregului an in multe regiuni din Europa.

Follow #infotrucker