Știri

Noile camioane ale celor de la Infinity Red Bull Racing Formula 1

Renault Trucks a livrat la inceputul lunii iunie cele sapte camioane Renault T 520 High echipei Infinity Red Bull Racing Formula 1.

In mod normal, nu ar fi nimic neobisnuit la sapte camioane ce trebuie sa remorcheze sapte semiremorci prin Europa, cu exceptia cazului in care cele sapte semiremorci sunt „parti” ale Bull Tree House Red, un pit-lane extins pentru echipa Infiniti Red Bull Racing Formula 1.

Noile camioane ale celor de la Infinity Red Bull Racing Formula 1

Astfel, cele sapte camioane Renault Trucks T 520 High vor oferi suport logistic pentru pilotii echipei de Formula 1 precum si staff-ului, mecanicilor etc. pe intreg cuprinsul Europei, in weekend-urile cand au loc cursele.

Tree House este un atelier si birou mobil ce sprijina la fiecare weekend cand echipa participa la vreun Grand Prix in Europa. Patru din cele sapte semiremorci sunt ateliere mobile, in care gasesti instrumente conventionale, dar si un strung, o presa de gaurit sau o imprimanta 3D pentru princtarea anumitor piese. In timpul unei curse, fiecare secunda conteaza astfel ca, este important sa ai o reactie rapida. Asadar, Tree House este o extensie logica a Red Bull Box. Celelalte trei semiremorci au rolul de birou mobil si deservesc 35 de persoane.

Flota exclusiva Renault Trucks
Cele sapte noi Renault Trucks T 520 High reprezinta continuarea relatiei de lunga durata dintre Red Bull si marca franceza. In ceea ce priveste configuratia, cele sapte Renault Trucks T 520 High reprezinta varful de gama in ceea ce priveste sistemele de la bord, fiind echipat cu cea mai noua generatie de motor de 13 litri si 520 CP Euro VI.

Cabina, este cea mai inalta din gama, avand o inaltime interioara de 2.05 metri. Cutia de viteze automata Optidriver face viata soferilor Red Bull foarte usoara. De asemenea, si sistemele Optibrake + si Voith Retarder cresc siguranta si confortul atat a soferilor cat si a bunurilor transportate.

Din aceeași categorie...

Back to top button