Știri

Noile tarife pentru taxa de Belgia incepand cu 1 aprilie 2016

Viapass a publicat pe site-ul oficial tarifele per kilometru ce vor fi practicate in noul sistem de taxare ce va intra in vigoare in Belgia de la 1 aprilie 2016.

Potrivit informatiilor publicate, tarife pentru taxa de Belgia valabile in cele trei regiuni care adopta noul sistem electronic, sunt următoarele:

Conform celor de la TGS euroShell, Viapass va inlocui sistemul de e-vigneta existent si va fi obligatoriu pentru toate vehiculele de peste 3.5 tone. Reteaua de drumuri taxabile este de aproximativ 900 km. Autoritatile se asteapta ca peste 700.000 de vehicule (din care 80% din afara Belgiei), sa fie echipate cu noul dispozitiv electronic.

Noile tarife pentru taxa de Belgia incepand cu 1 aprilie 2016

TGS euroShell va pune la dispozitia clientilor doua variante de plata a plati taxa de Belgia (pre si post pay) Viapass. De asemenea, clientii euroShell vor avea posibilitatea de a ridica dispozitivul obligatoriu de la una din statiile Shell din Belgia sau una dintre tarile vecine.

Noile tarife pentru taxa de Belgia incepand cu 1 aprilie 2016

De asemenea, va readucem aminte ca TGS euroShell este primul servicu de card de carburant acceptat ca si modalitate de plata a taxei de drum prin noul punct vamal Nadlac II, aflat pe autostrada A1.

Descarca hartile zonelor Valonia si Flandra, in care se vor aplica aceste noi tarife.

Din aceeași categorie...

Back to top button