Nokian Hakka Truck 844 – Durabilitate pentru operațiuni solicitante

condiții de vreme rea

Divizia de anvelope pentru operațiuni grele din cadrul Nokian Tyres a introdus o nouă anvelopă pentru semiremorcă în gamă, Nokian Hakka Truck 844.

Anvelopa a fost proiectată pentru utilizarea pe distanțe lungi și medii pe semiremorci, aceasta funcționând perfect chiar și în cele mai solicitante operațiuni, putând fi folosit în toate anotimpurile, inclusiv în condiții de iarnă grea. Este prima anvelopă de semiremorcă de pe piață cu dimensiunea 385/55R22.5 ce are atât marcajul M+S cât și simbolul fulg de nea, ce o certifică oficial ca anvelopă de iarnă.

Noua structura a centurii îi conferă anvelopei Nokian Hakka Truck 844 o presiune pe suprafață optimă. Acest lucru asigură o uzură uniformă și un kilometraj ridicat. Anvelopa are, de asemenea, o rezistență scăzută la rulare, ceea ce reduce consumul de combustibil și asigură o funcționare silențioasă. Sistemul Sipe Spiral menține rigiditatea corectă a benzii de rulare, chiar și atunci când anvelopa începe să se uzeze, acest lucru permițănd menținerea aderenței. De asemenea, sistemul Sipe Spiral reduce semnificativ zgomotul la rulare al anvelopei.

Nokian Hakka Truck 844 – Durabilitate pentru operațiuni solicitante

Ejectoarele de piatră din canelurile principale reduce prindere de pietre în timpul rulării. Acest lucru reduce penetrarea anvelopei de pietre cu muchii ascuțite, prelungind astfel durata de viață. De asemenea, ceilalți participanți la trafic sunt protejați datorită reducerii numărului de pietre aruncate în spate în timpul rulării.

Anvelopa este echipată cu un indicator simplu de uzură și siguranță patentat de Nokian. Drivinf Safety Indicator (DSI) indică în cifre câți milimentri mai are banda de rulare pe principalele caneluri. Nokian Hakka Truck 844 are capacități excelente de reșapare, ceea ce-i conferă un grad mai mare de utilizare a carcasei și reduce costurile globale. Banda de rulare a anvelopei Nokian Hakka Truck 844 este disponibilă în versiunea durabilă reșapată Nokian Noktop 44, potrivită pentru condiții dificile.

 

Anvelopa de semiremorcă Nokian Hakka Truck 844 a fost special dezvoltată pentru țările nordice, Rusia și Europa Centrală și este disponibilă pe piață din noiembrie 2014.

Follow #infotrucker