Nokian NTR 74S – Fiabilitate durabilă pentru transportul rutier

Nokian NTR 74S

Noile anvelope Nokian NTR 74S dezvoltate de divizia de anvelope pentru camion a companiei Nokian Tyres permit efectuarea transportului în condiții de siguranță pe tot parcursul anului.

Anvelopa este optimizată pentru utilizarea pe drumurile principale și este destinată în primul rând pentru remorci, însă, se poate utiliza și pentru axa de direcție. Anvelopa Nokian NTR 74S este aprobată 3PMSF, oferind durabilitate și economie de carburant.

Anvelopele Nokian NTR 74S au o bandă de rulare robustă, cu patru caneluri și canale în formă de zig-zag. Noul model al benzii de rulare garanteaza o rezistență la uzură, ce-i conferă anvelopei o fiabilitate sporită. Umerii robuști ai anvelopei îmbunătățesc durabilitatea în condițiile de funcționare dificile și abrazive. Canalele în formă de zig-zag elimina în mod eficient pietre, care la rândul reduce riscul de perforare.

Nokian NTR 74S – Fiabilitate durabilă pentru transportul rutier

Centrul tăieturilor noii anvelope urmează același model în formă de zigzag. Modul în care este tăiată anvelopa permite o prindere longitudinală și laterală bună, care îmbunătățește fiabilitatea anvelopei în orice condiții meteorologice. Indicatorul de conducere pentru siguranță (DSI), dezvoltat si patentat de Nokian Tyres, face mai ușoară monitorizarea uzurii anvelopei.

Anvelopele Nokian NTR 74S oferă fiabilitate pe tot parcursul anului. Ca un semn de bună aderență pe drumurile de iarnă, anvelopa este inscripționată cu eticheta 3PMSF (simbol fulg de zăpadă) plus eticheta M + S. Pentru ca anvelopele să poată fi inscripționate și cu simbolul fulg de zăpadă, acestea au trebuit să dovedească că pot lucra în condiții de zăpadă extreme, ceea ce înseamnă că Nokian NTR 74S nu va face compromisuri atunci când vine vorba de aderență, chiar și în zăpadă mare.

De asemenea, anvelopa pentru semiremorca Nokian NTR 74S este o alegere economică. Aceasta are o rezistență scăzută la rulare, care, la rândul său, reduce consumul de combustibil. Datorită compusul de cauciuc de inalta calitate, anvelopa oferă kilometraj excelent chiar și în condițiile de rulare cele mai exigente. De asemenea, aceasta poate fi reșapată, ceea ce face să-i crească gradul de utilizare a carcasei și scade costurile generale.

Anvelopa Nokian NTR 74S completează familia de anvelope pentru camioane și autobuze Nokian NTR, dezvoltate pentru a lucra în condiții de siguranță și previzibil, indiferent de condiții. Anvelopa este disponibilă în țările nordice și Europa de la începutul acestei toamne.

Dimensiuni disponibile
– 385/55R22.5 Nokian NTR 74S
– 385/65R22.5 Nokian NTR 74S

Follow #infotrucker