EconomicȘtiri

Norbert Dentressangle a batut palma cu magazinul Missguided

Magazin online de imbracaminte, Missguided, a semnat un contract pe o perioada de 7 ani cu firma de transport franceza, Norbert Dentressangle, pentru furnizarea de servicii de transport internationale.

Contractul prevede ca Missguided abandoneze activitatile logistice care pana in prezent au fost facute in depozitul sau de Salford, pentru a construi o noua platforma de distributie in Manchester, realizata in colaborare cu Norbert Dentressangle. Externalizarea serviciului de logistica si transport, este parte a unui program mai amplu de extindere la nivel mondial a magazinului online, care serveste in prezenta pietele din Marea Britanie, SUA, Franta si Australia. Din septembrie 2014 pana in februarie 2015, Missguided a inregistrat o crestere a vanzarilor de 71%.

Norbert Dentressangle a batut palma cu magazinul Missguided

Norbert Dentressangle a preluat logistica Missguided la 30 martie 2015, mentionand ca au fost deja luate 250 de persoane angajate de magazin pentru noul serviciu de transport. Pana la construirea noii platforme, Dentressangle opereaza in depozit actual.

Activitatea noii facilitati va incepe in vara anului viitor si se completeaza de catre al doilea trimestru al 2016. Acesta va avea o suprafata de 23 mii de metri patrati, iar impreuna cu mansarda o suprafata totala de 93 mii de metri patrati, de cinci ori mai mare decat a actualul sediu.

Din aceeași categorie...

Back to top button