Știri

Norbert Dentressangle a achiziționat 530 de camioane Renault Trucks

Compania franțuzească de transport și logistică fondată în 1979, Norbert Dentressangle, a semnat un contract de achiziție a 530 de Renault Trucks, din care 430 de camioane pentru distanțe lungi, Renault Trucks T – Internaţional Truck of the Year 2015 și 100 de camioane pentru distribuție din gama D.

După ce a testat vehiculele în condiții reale de exploatare timp de mai multe luni, liderul european de transport și logistică a fost impresionat de calitățile tehnice ale camioanelor, de faptul că sunt produse în Franța și că întreaga gamă de motoare este conformă standardelor de emisii poluante Euro VI. Noile camioanele Renault Trucks achiziționate de Norbert Dentressangle vor fi folosite pentru transportul regional, național și internațional pe distanțe lungi.

Norbert Dentressangle a achiziționat 530 de camioane Renault Trucks

Recent, Renault Trucks a înmânat cheile primelor 100 de camioane „Guaranteed Made în France” („Garantat Produs în Franța”) din totalul de 530 companiei Norbert Dentressangle. În timpul ceremoniei care a avut loc la sediul Renault Trucks în Saint-Priest, Hervé Montjustin, CEO al Norbert Dentressangle, a explicat de ce a făcut această alegere: „Achiziția noilor camioane Renault Trucks Euro VI este pentru mine o oportunitate de reaminti tuturor că Norbert Dentressangle continuă să investească în activitatea sa de lungă durată de transport. Alegerea camionului este vitală, deoarece ne permite să distribuim angajamentele noastre de calitate cliențiilor noștri, de confort și siguranță pentru şoferii noştri și în cele din urmă, de respect pentru mediu datorită motoarelor eficiente și curate. În plus, suntem mândri de a fi în măsură să sprijine promovarea, în întreaga Europă, a sloganului „Guaranteed Made în France” („Garantat Produs în Franța”) „.

În replică, Brunp Blin, Președintele Renault Trucks a declarat: „Sunt încântat că Norbert Dentressangle, companie franțuzească extinsă la nivel internațional, recunoaște calitatea Renault Trucks T, votat Internaţional Truck of the Year 2015 și totodată susține producția franțuzească. Camioanele noastre sunt într-adevăr produse 100% în Franța, la Blainville-sur-Orne, Bourg-en-Bresse și Lyon”.

Prin semnarea acestui contract, compania franceză de transport și logistică continuă parteneriatul său de lungă durată cu producătorul de la Lyon. Camioanele sunt destinate pentru mai multe subsidiare ale companiei franceze din Europa.

Din aceeași categorie...

Back to top button