Știri

Norvegia: Șoferul unui camion imobilizat a plecat la pescuit

Șoferul unui camion imobilizat pentru depășirea greutății a plecat la pescuit în așteptarea macaralei trimise să remedieze situația.

Despre controalele asupra camioanelor și șoferilor lor putem vorbi zi de zi, dar nu te întâlnești la orice pas cu o asemenea întâmplare amuzantă.

Autoritatea rutieră norvegiană, Statens Vegvesen, a informat despre imobilizarea unui camion străin cu o încărcătură de elemente din beton. Pe 8 noiembrie, camionul MAN TGX cu 3 axe a fost oprit la punctul de control din Bergsøy, aflat între fiorduri, în apropiere de Trondheim.

Deoarece masa maximă admisă fusese depășită, călătoria a fost întreruptă temporar. Statens Vegvesen a imobilizat camionul, cerând ca o parte din încărcătură să fie mutată într-un alt camion. Între timp, inspectorii au continuat activitățile de control.

VEZI ȘI: Interdicția de depășire pentru camioane din Cehia a intrat în vigoare

Pentru un șofer obișnuit, imobilizarea ar fi însemnat timp pierdut. Nu și pentru cel de față. Conform inspectorilor, imediat după finalizarea inspecției, șoferul și-a scos echipamentul de pescuit din cabină și a plecat spre fiorduri.

Când s-a reîntors la camion, el le-a arătat inspectorilor prada: patru polaci, o specie de cod, pe care cel mai probabil i-a gătit pentru acea seară.

Sursa foto: Statens Vegvesen

Din aceeași categorie...

Back to top button