Nou centru de cercetare și dezvoltare Nokian Tyres pentru anvelope de camion

Un nou centru de cercetare și dezvoltare Nokian Tyres pentru anvelope de camion
Nokian Tyres răspunde cererii de tot mai mari pentru anvelope de camion, prin construcția unui nou centru de cercetare și dezvoltare în 2019 la Nokia.

Cererea de anvelope premium pentru transport greu este în creștere la nivel global, fiind necesare anvelope mai mari pentru vehicule mai voluminoase.

Nou centru de cercetare și dezvoltare Nokian Tyres pentru anvelope de camion

Pentru a satisface cererea, Nokian Heavy Tires va construi în 2019 un nou centru modern de cercetare și dezvoltare în Nokia, Finlanda.

Acesta va accelera faza de testare a noilor modele de anvelope, menținând calitatea premium pentru care compania finlandeză este apreciată de cei mai mulți dintre șoferi.

Noul centru de cercetare și dezvoltare va avea o suprafață de aproximativ 3.500 metri pătrați și face parte dintr-o creștere substanțială a capacității de producție.

Anul trecut, finlandezii au răspuns la cererea tot mai mare de anvelope la nivel global cu o investiție în cercetare, dezvoltare și producție de aproximativ 70 de milioane de euro și un obiectiv de creștere a capacității de producție de 50%, planificate pentru o perioadă de 3 ani.

Siguranță în orice tip de condiții
Nokian Heavy Tires continuă să producă cele mai bune anvelope din lume pentru mașini de mare tonaj din toate domeniile, de la silvicultură și agricultură, până la minerit și transport.

În noul centru de cercetare și dezvoltare, toate testările interne vor fi realizate în aceeași unitate și în apropierea liniilor de producție, toate fiind situate în Nokia. Operarea va fi astfel extrem de eficientă.

VEZI ȘI: T High Renault Sport Racing, o serie specială inspirată din Formula 1

Este prioritar pentru Nokian Tyres ca întregul ciclu de viață al anvelopei să fie ecologic. Pentru a obține acest standard înalt în domeniul durabilității, noile tehnologii din cercetare și dezvoltare reprezintă un pas remarcabil.

Revoluția vehiculelor autonome se apropie
Datorită noilor echipamente moderne de testare ale Centrului de Cercetare și Dezvoltare și culegerii de date din ce în ce mai specifice, Nokian Heavy Tyres va conduce fără îndoială revoluția din segmentul mașinilor de mare tonaj.

Noile inovații vor permite dezvoltarea de soluții în premieră.

De exemplu, pentru a funcționa în condiții de siguranță și previzibil, fără experiența și estimarea conducătorului auto, sistemul de direcție al vehiculului fără pilot impune cerințe mai ridicate pentru industria anvelopelor.

Follow #infotrucker