Nou sistem de rezervare a sloturilor de încărcare pentru camioane la Le Havre

Nou sistem de rezervare a sloturilor de încărcare pentru camioane la Le Havre

Portul Le Havre a început implementarea noului sistem telematic de reducere a timpului de așteptare pentru transportul rutier și fluidizare a traficului de camioane.

Prima fază a noului sistem de rezervare a sloturilor de încărcare a containerelor în terminalul Port 2000 a început la jumătatea lunii februarie 2018, aceasta având scopul de a fluidiza traficul camioanelor pentru încărcarea containerelor pe cheu.

VEZI ȘI: Michelin a lansat anvelopa Agilis CrossClimate pentru transport ușor și curierat

În comparație cu sistemul anterior de rezervare a sloturilor de încărcare, întrerupt în noiembrie 2017, acesta este mai flexibil și permite, de exemplu, să se poată grupa două încărcări într-un singur slot.

În proiectarea noului sistem de rezervare, autoritatea portuară a implicat transportatori, care vor participa și la cea de-a doua fază ce va face încărcarea containerelor și mai rapidă.

Atunci când va fi implementată, aceasta va permite efectuarea de rezervări de sloturi în avans, respectiv o mai eficientă utilizare a camioanelor.

Serviciul este gratuit, însă dacă un transportator anulează rezervarea cu întârziere sau nu se prezintă la încărcare a fi penalizat.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.