Noua anvelopă Bandag BRR-UWB pentru semiremorci mega

Noua anvelopă Bandag BRR-UWB pentru semiremorci mega

Bandag, producătorul mondial de reșapate premium, a anunțat lansarea europeană a anvelopei reșapate cu profil redus BRR-UWB (Bandag Rib Regional – Ultra Wide Base) pentru semiremorci mega.

Această bandă de rulare avansată oferă managerilor de flote beneficiile unei vieți îndelungate a reșapatelor, o excelentă economie de combustibil și siguranță remarcabilă în condiții de umiditate, pentru a numi doar câteva. Rezultatele se văd în randament kilometric ridicat și timp minim de stagnare, adăugate la un cost per km pe anvelope extrem de redus, ajutând operatorii să obțină mai mult de la carcasele lor și mai mult profit din afacerea lor.

Bazându-se pe durabilitatea dovedită respectiv rezistență ridicată la uzură și scăzută la rulare, anvelopa reșapată cu profil redus Bandag BDR-UWB permite acum operatorilor europeni de flote să facă față provocărilor regionale de transport, beneficiind de performanța ridicată a carcaselor.

Noua anvelopă Bandag BRR-UWB pentru semiremorci mega

Fiind o bandă de rulare “Bandag Application-Specific”, compostul și modelul unic de la BRR-UWB sunt foarte potrivite pentru utilizarea pe mega trailere în sectorul transportului regional.

VEZI ȘI: Noua gamă de anvelope On/Off pentru camion de la Bridgestone

Cu toate acestea, această bandă de rulare rezistentă la uzură poate fi de asemenea folosită pe axele de tracțiune ale operatorilor urbani, de exemplu autobuze, protejând carcasele valoroase ale managerilor de flote la provocările activității în mediul urban.

Tehnologie avansată
Modelul de rulare avansat al reșapatelor Bandag BRR-UWB combină o adâncime mai mică a benzii de rulare pentru a reduce rezistența la rulare și consumul de combustibil cu un design cu canale drepte, care elimină eficient apa si care oferă siguranță și o mai bună performanță pe vreme umedă. Prin urmare, Bandag BRR-UWB este cea mai bună soluție pentru a extinde performanța și a diminua uzura  anvelopelor ultra-wide-base, în timp ce furnizează aceleași niveluri, sau chiar mai ridicate, de siguranță și economie de combustibil. În plus, designul plat al benzii înseamnă că se adaptează cu ușurință la o varietate largă de lățimi de carcasă.

[pullquote align=”full” cite=”Harald Van Ooteghem, Senior Manager Truck & Bus Tyres Category Management” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Schimbarea sarcinilor transportate, virajele scurte, condițiile impredictibile de rulare…sunt doar câteva din provocările transportului regional cu care se confruntă deopotrivă șoferii și managerii de flote auto. Tocmai de aceea am dezvoltat reșapatele Bandag BRR-UWB. Pentru a valorifica excelenta performanță, fiabilitate, durabilitate și rezistență la uzură a anvelopelor pentru mega trailare și pentru a extinde și mai  mult durata de viață a acestora folosind Bandag, liderul mondial în producția de reșapate premium.[/pullquote]

Total Tyre Life
Conceput pentru a extinde durata de viață și performanța anvelopelor low-profile pentru trailere mega, reșapatele Bandag BRR-UWB sunt parte a programului “Total Tyre Life” dezvoltat de Bridgestone pentru a veni în ajutorul operatorilor prin creșterea performanței și scăderea costului total al anvelopelor, pe durata întregului ciclu de viață.

Reșapatele Bandag BRR-UWB vor fi disponibile pentru montaj pe carcasele Bridgestone sau alte carcase premium pe dimensiunile 445/45R19.5, 455/50R22.5 și 435/45R22.5.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Follow #infotrucker