Noua anvelopă de iarnă Bridgestone Blizzak LM001

Bridgestone Blizzak LM001

Continuând angajamentul asumat de a-şi îmbunătăți constant produsele pentru a furniza siguranță în orice condiții, Bridgestone a decis să ridice ștacheta încă o dată în materie de performanța anvelopelor de iarnă cu modelul Blizzak LM001.

Siguranța în orice condiții reprezintă principala preocupare pentru majoritatea șoferilor, în special în timpul iernii. Însă, acest lucru nu mai presupune doar circularea pe zăpadă: iarna poate fi umedă, friguroasă, uscată, cu zăpadă, cu gheață, iar Bridgestone se asigură că sunteți pregătiți să faceți față oricărui scenariu!

Testele extinse au demonstrat că noua anvelopă Bridgestone Blizzak LM001 cu lamele este cu un pas înaintea predecesoarei ei, în special în ceea ce privește performanța pe zăpadă, carosabil umed şi uzură. Prima etapă a unui program de îmbunătățire în doi pași a gamei de anvelope de iarnă Bridgestone a constat în lansarea anvelopelor Blizzak LM-32s în august 2013 pentru conducătorii de mașini de înaltă performanță cu jante de mari dimensiuni. Performanța excepțională obținută de LM-32s i-a asigurat prestigioasa distincție „TUV Performance Mark”.

Noua anvelopă de iarnă Bridgestone Blizzak LM001

Prin anvelopele Blizzak LM001, Bridgestone aplică cele mai noi tehnologii de construcție a anvelopelor şi realizare a profilurilor pentru a se adresa acum şi autovehiculelor compacte de dimensiuni medii şi modelelor executive, oferind șoferilor care conduc în fiecare zi un nivel mai mare de încredere, control şi siguranță în condiții de zăpadă şi carosabil umed.

Cu Bridgestone Blizzak LM001, marca are acum o gamă completă de anvelope cu lamele ce oferă șoferilor niveluri sporite de siguranță, indiferent de tipul mașinii sau condițiile de iarnă, a declarat Jake Rønsholt, Managing Director în cadrul Consumer Business Unit, Bridgestone Europe.

Siguranța în condiții de zăpadă şi carosabil umed
Profilul direcțional al noii anvelope Bridgestone Blizzak LM001 include un design „complet striat” care oferă o mai bună tracțiune şi frânare pe zăpadă comparativ cu predecesoarea sa*, în vreme ce noul model de distribuire a canelurilor oferă „un efect total de încadrare” pe suprafețe alunecoase. În același timp, acest model nou de caneluri contribuie la o uzură mai uniformă a anvelopei, oferind un ciclu de viață prelungit pentru anvelopele LM001.

Conducătorii auto vor avea mai multă încredere şi în condiții de carosabil umed, datorită noilor șanțuri în formă de V care elimină apa şi zăpada topită mai rapid de pe suprafața de contact, iar colțurile rotunjite ale blocurilor de pe banda de rulare îmbunătățesc circulația apei, oferind contact şi aderență mai bune cu carosabilul.

De asemenea, Bridgestone a aplicat programul de reducere a greutății şi în cazul anvelopelor Blizzak LM001. Utilizând materiale de fabricare noi, anvelopa are acum o greutate mai mică decât predecesoarea sa, oferind conducătorilor auto o economie mai bună la combustibil şi emisii de carbon mai mici. Un alt avantaj ecologic constă în emisiile de zgomot reduse, obținut prin distribuirea energiei zgomotului printr-un număr mai mare de sunete comparativ cu predecesoarea sa.

Bridgestone Blizzak LM001 sunt disponibile în 7 dimensiuni, fiind compatibile cu cele mai populare modele compacte şi de dimensiuni mijlocii. Gama va fi completată treptat cu dimensiuni suplimentare.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Follow #infotrucker