Noua anvelopă Michelin X Coach Z pentru autocare

Noua anvelopă Michelin X Coach Z pentru autocare
Michelin a lansat noua anvelopă X Coach Z pentru autocare, ce poate fi folosită în toate condițiile de vreme, în toate tipurile de utilizare și în orice poziție a axei.

Călătoria cu autocarul este alegerea multora pentru deplasările periodice regionale, în oraș sau pentru vacanțele la mare distanță de casă.

Noua anvelopă Michelin X Coach Z pentru autocare

Pasagerii caută siguranță și confort, operatorii de autocare și managerii de flote caută un timp maxim de exploatare a flotei și costuri operaționale controlate astfel încât să poată oferi oamenilor o alternativă mai rentabilă față de alte moduri de călătorie care se dezvoltă rapid.

Anvelopa poate fi folosită în toate condițiile de vreme, în toate tipurile de utilizare și în orice poziție a osiei.

Marcajul 3PMSF (3 vârfuri-munte-fulg de nea) demonstrează că noua anvelopă Michelin X Coach Z a fost testată pentru condițiile de iarnă, ceea ce permite montarea în față și în spate pe tot parcursul anului.

O structură durabilă cu o soluție tehnică brevetată Michelin numită Infinicoil, o sârmă de oțel înfășurată continuu în jurul structurii interne a anvelopei pentru a asigura o stabilitate mai mare pe toată durata ei de viață.

Acest lucru înseamnă, de asemenea, un indice de încărcare mai mare.

Noua anvelopă Michelin X Coach Z pentru autocare

Eficientă din punct de vedere al costurilor
Atât pentru gestionarea flotelor cat și pentru economiile pasagerilor.

Costul pe km al noii anvelope este cel mai mic de pe piață, datorită kilometrajului remarcabil și a rezistenței sale scăzute la rulare, având ca rezultat un consum redus de carburant.

Confort pasagerilor și șoferilor de autocare
În performanța de manevrare a anvelopei și rularea silențioasă a acesteia, marcate cu etichetă de zgomot cu o undă.

Noua anvelopă Michelin X Coach Z are o structură dedicată și un design al benzii de rulare pentru utilizarea la autocare, poate fi recanelată și reșapată, oferind utilizatorilor o durată de viață extinsă.

Toate aceste caracteristici au fost dobândite prin combinarea a două tehnologii: Regenion și Infinicoil.

VEZI ȘI: Amendat cu 5.000 de euro pentru că nu a putut comunica în limba germană

Reșaparea prelungește durata de viață a produsului, ceea ce înseamnă un cost total de proprietate mai mic și un beneficiu pentru mediu datorită mobilității sustenabile.

Tehnologia Regenion permite blocurilor benzii de rulare să seautoregenereze, furnizând o aderență puternică pe tot parcursul vieții produsului. Performanța de frânare a anvelopei rămâne, de asemenea, remarcabilă până la uzarea benzii de rulare la limita legală.

Cu această tehnologie folosită la anvelopele Michelin X Coach Z, cei doi inventatori Michelin au câștigat premiul european Inventor Award 2018.

Tehnologie de producție de ultimă generație Matrița folosită la procesul de vulcanizare al noii anvelope Michelin X Coach Z este produsă cu tehnologia de imprimare metale 3D. Acest lucru permite producerea lamelelor speciale cu autogeneraredin banda de rulare.

Siguranță în toate condițiile de vreme
Marcajul 3PMSF arată că anvelopa a fost supusă la condiții reale de testare pe timp de iarnă, în conformitate cu standardul ISO relevant.

Disponibilă pe piață începând cu luna septembrie 2018 in dimensiunea 295/80 R 22.5, potrivită pentru reșapare și regenerare.

Follow #infotrucker