Noua cabină Globetrotter XXL oferă confort sporit șoferilor de cursă lungă

Noua cabină Globetrotter XXL oferă confort sporit șoferilor de cursă lungă

O cabină mai mare, spații de depozitare mai generoase și unul dintre cele mai mari paturi din industrie, acestea sunt caracteristicile noii cabine Globetrotter XXL de la Volvo Trucks disponibilă în Europa pe modelul Volvo FH.

Proiectată inițial pentru piața australiană, noua cabină Globetrotter XXL a fost gândită pentru a oferi o „casă” departe de casă șoferilor de cursă lungă.

Diponibilă în Europa pe modelul FH, Globetrotter XXL este cu 600 de litri mai generoasă și include un pat mai mare și o mulțime de spații de depozitare suplimentare și extrem de ușor de accesat.

Pentru a ajunge la noile dimensiuni interioare, designerii au mutat peretele din spate al cabine cu 25 de centimetri înapoi și l-au consolidat cu ajutorul unor montați suplimentari. Rezultatul? O cabină mai lungă și suficient de rigidă pentru a îndeplini toate standardele de siguranță.

„Am dorit să venim pe piață cu o cabină capabilă să reziste tuturor testelor de impact, dar fără să adăugăm prea multă greutate. Iar noua cabină Globetrotter XXL reușește să livreze pe ambele fronturi”, spune Lars Franck, Product Manager în cadrul Volvo Trucks.

VEZI ȘI: Doi imigranți descoperiți de britanici într-unul dintre camionele Scuderiei Ferrari

Pentru un somn bun, Volvo FH XXL are acum unul dintre cele mai generoase paturi din industrie. Patul este cu 13 centimetri mai lung decât cel al versiunii normale FH și cu 25 de centimetri mai lat. Noua saltea este realizată cu ajutorul tehnologiei S-Touch.

„Un șofer profesionist bine odihnit nu este doar mai fericit, ci va lucra în condiții de siguranță sporite. Acestea au fost motivele principale pentru care am vrut să venim cu un pat mai generos și mai confortabil”, a completat oficialul Volvo.

Volvo Trucks a proiectat și spații de depozitare mai mari. Spre exemplu, sertarele de sub pat au acum cu 50 de litri mai mult, ceea ce înseamnă că șoferii vor putea lua și mai multe obiecte personale în timpul călătoriei.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.