ȘtiriUtil

Noua funcție Remote Tacho Download disponibilă în DAF Connect

Citirea, descărcarea și analiza informațiilor înregistrarea în memoria aparatul tahograf și pe cardul șoferului cu Remote Tacho Download din platforma DAF Connect.

Remote Tacho Download este cea mai nouă funcție disponibilă în cadrul platformei de management al flotei DAF Trucks.

Noua funcție Remote Tacho Download disponibilă în DAF Connect

Cu noua funcție, operatorii de transport pot citi, descărca și analiza de la distanță în timp real informațiile înregistrate în memoria tahografului și pe cardul șoferului. De asemenea, Remote Tacho Download ajută operatorii să mențină o administrare precisă a tahogafului și să salveze timp.

Noua funcție a fost adăugată ca o aplicație în cadrul meniului principal DAF Connect, platforma online de management al flotei care monitorizează performanța vehiculelor, flotei și șoferilor în timp real.

Noua aplicație oferă un acces rapid și  application offers quick and cuprinzător la o gamă largă de informații taho disponibilă de la vehiculele conectate și șoferii acestora. Spre exemplu, aplicația arată timpii de condus și odihnă în timp real.

VEZI ȘI: Germania vrea ca sistemul de asistență la virare să fie obligatoriu la nivel UE

Cu Remote Tacho Download, DAF oferă trei soluții într-una singură: un instrument de descărcare, stocare și analiză a datelor tahograf.

Noua funcție introdusă în DAF Connect asigură o citire și stocare automată a informațiilor tahograf care respectă pe deplin toate cerințele legale.

Remote Tacho Download este disponibilă prin intermediul dealerului DAF local.

Din aceeași categorie...

Back to top button