Noua gamă de anvelope On/Off Road de la Firestone

Noua gamă de anvelope On/Off Road de la Firestone
Producătorul american de anvelope, Firestone, continuă seria lansărilor de noi produse cu o nouă gamă de anvelope de camion pentru drumuri neasfaltate, extrem de robuste pentru uz combinat.

Noua gamă de anvelope FS833 Steer, FD833 Drive și FT833 Trailer, oferă rezistență sporită, durată extinsă de viață și o bună aderență pe o gamă extinsă de suprafețe respectiv cel mai bun raport calitate-preț din segment.

Noua gamă de anvelope On/Off Road de la Firestone

Noile anvelope de camion pentru drumuri neasfaltate de la Firestone includ marcajul M+S, pentru utilizare pe noroi și zăpadă proaspătă sau în proces de topire, oferind o mai bună aderență și frânare față de anvelopele standard.

Firestone FS833 și FD833 vin și cu marcajul 3PMSF, ceea ce le face potrivite pentru utilizare în condiții de iarnă grea.

Noile anvelope folosesc tehnologii avansate încorporate, precum „Tie Bars” care cresc rigiditatea generală a blocurilor și îmbunătățesc amortizarea.

Așadar, anvelopele rezistă mai mult iar nivelul de zgomot la rulare este redus. De asemenea, ele sunt construite cu un talon subțire pentru a minimiza volumul, ceea ce scade greutatea anvelopelor și prin urmare se reduce consumul de combustibil și crește capacitatea de încărcare a mașinii.

Noile anvelope Firestone On/Off au o construcție robustă, ceea ce le face ideale pentru recanelare și reșapare pentru o viață îndelungată.

Ne place să împingem limitele cu Firestone. De aceea noua gamă de anvelope pentru drumuri neasfaltate este o extensie atât de naturală a abordării nonconformiste a brand-ului. Doar anvelope de o calitate extraordinară, construite să te ducă dincolo de drum, cu un preț de pornire care să te asigure că nu te duci dincolo de buget!

Harald Van Ooteghem, Senior Truck & Bus Tyres Category Management

Firestone FS833 pentru axa directoare
Datorită compusului rezistent și îmbunătățit, noile anvelope de camion pentru drumuri neasfaltate oferă performanță de lungă durată.

VEZI ȘI: Firestone Multiseason: Prima anvelopă all-season a companiei

Design-ul canelurilor oferă operatorilor de tir sistemul de manevrare și de aderență de care au nevoie, în timp ce construcția robustă reduce riscul de tăiere și ciobire.

Firestone FD833 pentru axa motoare
Benzile de rulare adânci și largi oferă o tracțiune sporită pentru această anvelopă de condus, pe distanțe considerabile. În plus, benzile de rulare ale modelului FD833 se curăță singure în timpul mersului, pentru o performanță crescută a condusului.

Firestone FT833 pentru semiremorcă
Abilitățile extraordinare ale anvelopei FT833 îi permit să ruleze cu încredere în orice condiții și pe suprafețe diferite. Carcasa robustă o face rezistentă la tăieturi și ciobiri. Benzile de rulare ale modelului FT833 au o rezistență foarte bună la uzură neregulată, pentru o viață lungă a anvelopei.

Noua gamă Firestone pentru drumuri neasfaltate va fi disponibilă în principalele dimensiuni 315/80R22.5 și 13R22.5 (FS833 & FD833) și 385/55R22.5 (FT833) la dealerii autorizați din Europa începând cu luna Decembrie 2015 și va înlocui progresiv predecesoarele anvelope lansate la aceste dimensiuni.

Firestone va extinde și gama de On Road
Firestone nu înnoiește doar gama anvelope pentru drumuri neasfaltate dar va extinde și gama pentru anvelope pentru drumuri asfaltate adăugând noi dimensiuni, 295/80R22.5 și 315/70R22.5, la anvelopele FS422 și FD622 lansate anul trecut la Reifen Essen. Aceste anvelope oferă performanță de durată, la un preț accesibil.

Follow #infotrucker