AnvelopeȘtiri

Noua gamă de anvelope mixte pentru camion Goodyear Omnitrac

Noua gamă de anvelope mixte pentru camioane Goodyear Omnitrac oferă o rezistență optimă la deteriorări și o durată de viață mai mare decât vechea gamă de anvelope mixte a producătorului american.

Noua gamă de anvelope mixte pentru camion Goodyear Omnitrac vine cu noi caracterisitici, precum tehnologia DuraShield, combinând robustețea excelentă cu performanța îmbunătățită și reșaparea.

Noua gamă de anvelope mixte pentru camion Goodyear Omnitrac

Gama Omnitrac a fost dezvoltată pentru camioane cu aplicații mixte (transport de beton, materiale pentru construcții, deșeuri, lemn, cereale etc.) care sunt utilizate în principal pe drumuri asfaltate, dar care trebuie să acceseze și drumuri neamenajate.

Noua gamă cuprinde 10 dimensiuni (șase anvelope Omnistrac S și patru anvelope Omnitrac D), inclusiv una nouă pentru industria serviciilor mixte. Această dimensiune 315/70 R22.5 acoperă tendința de creștere a utilizării autotractoarelor standard în acest sector de piață.

DuraShield este o nouă tehnologie Goodyear cu o bandă de rulare superioară pentru o rezistență suplimentară la deteriorarea carcasei, care îmbunătățește, de asemenea, reșaparea.

Noua gamă Omnitrac oferă o durată de viață îmbunătățită și este conformă 3PMSF pentru a satisface cerințele din ce în ce mai dure pentru anvelope de iarnă.

VEZI ȘI: Peste 100 de furturi de marfă din camioane într-o parcare din Germania

O caracteristică suplimentară a noilor anvelope este integrarea identificării prin frecvență radio (RFID), care permite identificarea și conectivitatea simplă a sistemelor de management a anvelopelor.

Goodyear Omnitrac S pentru axa de direcție
Anvelopa de direcție Omnitrac S este concepută pentru a face față condițiilor specifice întâlnite în sectorul construcțiilor și în aplicații similare, unde camioanele rulează în mare parte pe autostradă, dar sunt utilizate și pe drumuri neamenajate.

Noua gamă de anvelope mixte pentru camion Goodyear Omnitrac

Performanța bună a uzurii pe șosea, plus nivelul ridicat de rezistență la deteriorarea benzii de rulare și reșapare datorită tehnologiei inovatoare DuraShield sunt avantajele oferite de această anvelopă.

Goodyear Omnitrac D pentru axa motoare
Noua anvelopă OmnitracD are o suprafață de rulare cu trei rânduri de blocuri cu lamele direcționale, care optimizează performanța pe autostradă pe timpul iernii. Anvelopa Omnitrac D oferă performanțe bune la uzură pe șosea, tracțiune excelentă pe toate suprafețele pe întreaga sa durată de viață, kilometraj ridicat și reșapare garantată.

Goodyear Omnitrac, noua gamă de anvelope mixte pentru camioane

Datorită tehnologiei DuraShield, durabilitatea carcasei și rezistența la deteriorare a benzii de rulare sunt îmbunătățite semnificativ, cu un nivel ridicat de rezistență la străpungere, inclusiv la utilizarea retarderului.

Goodyear Omnitrac MST II pentru semiremorcă
Anvelopele Goodyear Omnitrac MST II 385/65 R22.5 și 445/65 R22.5 completează gama de anvelope Omnitrac S și D care oferă un kilometraj ridicat și o aderență îmbunătățită pentru aplicațiile pe drumuri asfaltate și teren accidentat.

Aceste anvelope oferă o suprafață lată a benzii de rulare, uzură uniformă, rezistență excelentă și stabilitate ridicată.

Gama Omnitrac și TreadMax vor fi disponibile pe piață începând cu luna decembrie 2018.

Din aceeași categorie...

Back to top button