AnvelopeInfoTechȘtiri

Noua gamă de anvelope On/Off pentru camion de la Bridgestone

Bridgestone a lansat o noua gamă de anvelope On/Off pentru camion care oferă performanță remarcabilă, durabilitate și un randament kilometric ridicat.

Pe scurt, noile modele Bridgestone M-Steer 001, M-DRIVE 001 și M-TRAILER 001 sunt construite pentru a-și face treaba, indiferent de teren, indiferent de condiții, atât on-road cât și off-road. Noua gamă de anvelope On/Off de la Bridgestone are durabilitatea de a activa într-o mare varietate de condiții, de la asfalt și pietriș, până la nisip și noroi, demonstrând în același timp o rezistență ridicată la tăiere, ciobire și la alte forme de daune accidentale.

Noua gamă de anvelope On/Off de la Bridgestone oferă de asemenea un randament kilometric ridicat, precum și o impresionantă tracțiune și aderență. Acest lucru este esențial pentru a răspunde provocărilor cu care se confruntă utilizatorii care conduc mai mult în condiții ușoare și medii de on/off, cum ar fi cele din constructii și lucrări de excavare.

Noua gamă de anvelope On/Off pentru camion de la Bridgestone

Noua gamă de anvelope On/Off pentru camioane va fi disponibilă începând cu luna aprilie 2016, cu dimensiunile 315/80R22.5 pentru axele de direcție, 13R22.5 și 315 / 80R22.5 pentru axele motoare respectiv 385/65R22.5 pentru semiremorcă, acoperind cele mai comune dimensiuni de anvelope. Mărimea 295/80R22.5 pentru axa motrică și directoare va fi adăugată gamei mai târziu, pe parcursul acestui an.

Durată de viață îndelungată a pneurilor, reducerea timpului de oprire
Incluzând cele mai avansate tehnologii On / Off, dezvoltate și testate de Bridgestone, anvelopele M-Steer 001, M-DRIVE 001 și M-TRAILER 001 sunt construite pentru a rezista pe distanțe mari, unii operatori raportând deja un kilometraj crescut cu 20% față de gama anterioară Bridgestone. Această inginerie avansată conduce de asemenea la durabilitate în condiții extreme, ceea ce înseamnă reducerea timpului de oprire, ajutând operatorii să micșoreze costurile zilnice și să devină mult mai competitivi, oferind continuitate activității lor.

VEZI ȘI: Goodyear introduce noi modele de anvelope de camion

De asemenea, Bridgestone își propune să îmbunătățească siguranța șoferului. De aceea, noua gamă On/Off beneficiază de marcajele M+S și simbolul alpin, fiind astfel concepute pentru condiții de iarnă normală și severă, asigurând o bună performanță în timpul mersului.

Total Tyre Life de la Bridgestone
Cea mai recentă gamă de anvelope On/Off de la Bridgestone nu este construită doar pentru durabilitate, designul avansat al carcasei le transformă în perechea perfectă a gamei premium de reșapate On/Off de la Bandag. În plus, noile Bandag M-DRIVE 001 și Bandag M-TRAILER 001 vor fi disponibile la sfârșit de 2016, extinzând performanța și scăzând și mai mult costul total per km al anvelopelor.

VEZI ȘI: Bandag extinde gama pentru autobuze urbane și autocare

În calitatea sa de lider mondial in producția de anvelope și produse din cauciuc, Bridgestone își asumă angajamentul de a dezvolta noi tehnologii care se concentrează pe “imaginea de ansamblu” a operatorilor de transport: aceea de a produce anvelope premium de camion și de a le combina cu reșapatele Bandag pentru a extinde durata de viață a pneurilor.

Bridgestone ajută operatorii de transport să asigure continuitate operațiunilor, economisind din costul total pe km al anvelopelor. De altfel, acesta este conceptul Total Tyre Life by Bridgestone.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button