Noua gamă de excavatoarele Cat NEXT GENERATION vine în România

Noua gamă de excavatoarele Cat NEXT GENERATION vine în România
Prin lansarea Cat NEXT GENERATION - Cat 320 GC, 320 și 323, producătorul american ridică încă odată ștacheta în industria excavatoarelor.

În 1992, Caterpillar a lansat seria de excavatoare 300, care au transformat imediat industria de construcții din întreaga lume.

Noua gamă de excavatoarele Cat NEXT GENERATION vine în România

Noua gamă Cat NEXT GENERATION oferă creșteri considerabile ale productivității și eficienței, reducerea semnificativă a consumului de combustibil și îmbunătățiri remarcabile în ceea ce privește siguranța operatorului.

Caterpillar introduce modele Cat 320 GC, 320 și 323 pe piețele din Europa prin roadshow-ul “New range. New Rules.”, care face un tur al principalelor orașe europene.

În data de 15 aprilie, turneul de prezentare a debutat în orașul Ashford din Marea Britanie, iar până pe 30 iunie caravana Cat va participa la peste 30 de evenimente din 11 țări.

În România, noua gamă de excavatoare Cat NEXT GENERATION va fi lansată în luna iunie de către Bergerat Monnoyeur, dealer Cat de peste 26 de ani în România, în cadrul roadshow-ul “New range. New Rules.”

“Industria noastră se află într-o continuă schimbare, ceea ce determină companiile să găsească mereu soluţii pentru a rămâne performante şi profitabile. Clienții Bergerat Monnoyeur România au diferite tipuri de lucrări, au aplicații diverse, iar noi, ca dealer local, le putem oferi opțiunea de a alege un utilaj Cat potrivit cu cerințele lor”, spune Liviu Neagu, directorul general al Bergerat Monnoyeur România şi Republica Moldova.

Menită să ajute contructorii să-și consolideze afacerile, familia de excavatoare Cat NEXT GENERATION vă oferă noi modalităţi de a economisi bani, oferindu-vă posibilitatea de a executa diverse lucrări la costuri mai mici.

VEZI ȘI: Amendă de 60.000 de euro pentru manipularea tahografului în Danemarca

Modelele Cat 320 şi 323 asigură un nivel tehnologic înalt chiar cu echiparea standard, aceasta incluzând sisteme precum Cat Grade 2D, Grade Assist, E-Fence și Payload.

Toate aceste tehnologii au permis Caterpillar să obțină o creștere de 45% a eficienței operatorului. Mai mult, toate excavatoarele NEXT GENERATION dispun de noi modalități de reducere a costurilor, fără a le fi afectate performanțele.

Regândirea sistemului hidraulic a dus la un consum de combustibil cu până la 25% mai mic, iar o mai bună sincronizare a intervalelor de service a redus costurile de întreținere cu până la 15%.

Follow #infotrucker