Noua gamă Piaggio Ape disponibilă în România prin Pisa Motors

Piaggio Ape, cel mai versatil vehicul utilitar comercial ușor, este acum disponibil și pe piața din România prin Pisa Motors, importator oficial din 2014 al vehiculelor comerciale Piaggio. Ape, vehiculul care a inventat o nouă formă de transport a bunurilor comerciale ușoare, este mai util astăzi ca niciodată. Piaggio Ape, indiferent de variantă, are dimensiuni incredibil de compacte, manevrabilitate excepțională, capacitate de încărcare mare și diverse motorizări care se adaptează oricăror utilizări.

Istoria vehiculelor cu trei roți produse de Piaggio a început în urmă cu peste 60 de ani și de atunci au devenit mijlocul favorit de transport în mediul urban. „Este un vehicul unic pe piața utilitarelor comerciale. Are o tradiție uriașă în spate, este vedetă în numeroase filme de succes și și-a demonstrat capacitățile în cele mai mari aglomerări urbane din lume”, declară Florin Pârvu, director general Pisa Motors, importatorul oficial al vehiculelor comerciale Piaggio în România. Încă din 1948, anul apariției pe piață, modelul Ape a fost conceput ca un vehicul comercial ușor, manevrabil și versatil. De atunci, toate aceste caracteristici au fost îmbunătățite, păstrând însă spiritul Ape.

Noua gamă Piaggio Ape disponibilă în România prin Pisa Motors

Avantajele Ape
Gama Ape este una foarte variată, care se adresează atât sectorului public, cât și celui privat, oferind aceleași avantaje imbatabile: flexibilitate, transport facil de mărfuri în zone aglomerate, fiind ușor de condus și exploatat, cu costuri reduse de întreținere. „În momentul în care am devenit importatori oficiali ai vehiculelor comerciale Piaggio, obiectivul nostru a fost să asigurăm un service ireproșabil pentru toate vehiculele din gama de vehicule comerciale Piaggio, ceea ce am și reușit. În plus, gama Ape vine și cu o garanție reală de 2 ani, fără limită de kilometri”, declară Florin Pârvu, directorul general Pisa Motors. Pisa Motors aduce în România următoarele modele din gama APE: Ape Classic, Ape 50 în versiunile Cross Country, Pick Up, Long Pick Up, Top, Van; Ape TM în versiunile Pick Up SL, Top, Tipper, Pick Up SL cu volan, Top cu volan, Tipper cu volan și Van.

Ape 50
Fără îndoială, Ape 50 este cel mai mic și mai generos vehicul comercial din lume. Cu dimensiuni ultra compacte, Ape 50 are acces la cele mai dificile și înguste zone de încărcare, capacitatea sa fiind de până la 205 kg sarcină utilă. Ape 50 este disponibil într-o gamă variată de versiuni, concepute special pentru a acoperi nevoile oricărui tip de business urban – Cross Country, Pick Up, Long Pick Up, Top și Van – ideale pentru transportul de mărfuri în zonele urbane.

Ape TM
Modelul Ape TM este cea mai popular din gamă, un vehicul multifuncțional care rezolvă orice problemă legată de transportul de mărfuri. Datorită dimensiunilor compacte și a versatilității sale, Ape TM poate ajunge în locuri foarte înguste, dar în același timp are o sarcină utilă de până la 805 kilograme. Ape TM este un vehicul fiabil, cu un consum redus de combustibil si echipat cu motorizari moderne pe benzină. În România, Pisa Motors comercializează versiunile Pick Up SL, Top, Tipper, Pick Up SL cu volan, Top cu volan, Tipper cu volan și Van. Pentru cei pasionați de imaginea legendară din trecut, există Ape Classic, versiunea modernă a celebrului 601 Ape by Piaggio. Ape Classic iese în evidență prin stilul retro, versiunea modernă fiind echipată cu un motor pe benzină de 422 cmc.

[nggallery id=39]

„Ape, noua gamă de vehicule comerciale ușoare de la Piaggio, se adresează unei piețe foarte vaste, datorită versatilității extreme, a dimensiunilor reduse și a capacității mari de încărcare. În plus, pentru întreaga gamă Ape există numeroase opțiuni de carosare care fac ca aceste modele să fie soluția ideala în domenii precum horeca, distribuție, comerț, dar și pentru acțiuni de divertisment sau activități promo-publicitare. Printre variantele cele mai des întâlnite de personalizare regasim cafeneaua sau restaurantul mobil, care se bucură de un real succes la evenimente și în centrele pietonale ale marilor orașe. Noi punem la dispoziția clienților noștri cele mai eficiente soluții de carosare și personalizare a modelelor Ape, oferindu-le posibilitatea de a exploata la maximum potențialul lor comercial”, spune Florin Pârvu.

Prețul promoțional de pornire pentru gama Piaggio Ape este de 3.999 EURO + TVA, pentru versiunea Ape 50 Pick-up valabil până la finalul anului 2014.

 

 

Follow #infotrucker