Camioane

Noua generație DAF poate fi condusă în jocul video ETS 2

DAF Trucks și SCS Software au colaborat pentru a adăuga camioanele din noua generație DAF în popularul joc video Euro Truck Simulator 2 (ETS 2).

Astfel, noile camioane DAF, cu revoluționarele cabine XG și XG+, sunt disponibile acum virtual, în ETS 2. Pentru a le conduce în mediul real trebuie să așteptați cel puțin până în luna octombrie, când va începe producția de serie.

Noua generație DAF poate fi condusă în jocul video ETS 2

DAF este primul producător care a proiectat o gamă de camioane care profită de avantajele noilor regulamente UE privind dimensiunile camioanelor. Noile modele XF, XG și XG+ prezintă o aerodinamică superioară, care ajută la reducerea consumului de carburant cu până la 10%.

Camioanele dispun și de o gamă extinsă de sisteme de siguranță pasivă și activă. De asemenea, spațiul mai mare din noile cabine permite instalarea unor echipamente care contribuie la confortul șoferului.

VEZI ȘI: DAF a primit deja comenzi pentru 1.000 de camioane din noua generație

Pentru a te așeza deja la volanul noilor camioane DAF, prin intermediul jocului video Euro Truck Simulator 2, trebuie să te înregistrezi cu un cont demo în DAF Virtual Experience, secțiunea DAF Ride and Drive.

Euro Truck Simulator este un joc produs de SCS Software și este disponibil aici.

Cei care nu sunt interesați de jocurile video pot vedea primele impresii de condus cu noul DAF XG+ aici.

Din aceeași categorie...

Back to top button