Noile anvelope Uniroyal pentru camion și autocar

anvelope Uniroyal

Având în față cele mai noi progrese din transportul de mărfuri și pasageri, Uniroyal a lansat două noi anvelope pentru utilizarea combinată pe distanțe lungi și regionale.

Noile anvelope, FH 40 (axa directoare) și DH 40 (axa tractoare), oferă un kilometraj ridicat, manevrabilitate îmbunătățită respectiv tracțiune optimă chiar și pe carosabil umed. Ambele anvelope Uniroyal sunt dispoibile cu dimensiuni 315/80 R22.5 fiind potrivite pentru autobuze și camioane.

Camioane domină din ce în ce mai mult transportul rutier de mărfuri la nivel european fiind vehiculele potrivite pentru transportul alimentelor și bunurilor de larg consum rapid și direct, atât în interiorul zonelor urbane cât și dincolo de frontierele naționale.

Noile anvelope Uniroyal pentru camion și autocar

Uniroyal și-a dezvoltat noua gamă de produse pentru a completa aceste aplicații combinate de transport de distribuție regională și pe distanțe lungi. Atât anvelopa pentru axa directoare FH 40 cât și anvelopa pentru axa tractoare DH 40, cu dimensiunea 315/80 R 22.5, oferă un kilometraj excelent și o bună manevrabilitate. Urmând tradiția mărcii Uniroyal, aceste anvelope pot fi utilizate în mod fiabil pe autobuze și camioane fiind deosebit de eficiente pe carosabil umed.

Noul design al benzii de rulare al anvelopei pentru axa directoare FH 40, îmbunătățește aderența pe teren umed fiind evaluată în clasa B conform etichetării europene pentru anvelope. Tehnologia specială folosită în proiectarea canelurilor optimizează eliminarea apei și asigură o manevrabilitate sigură, chiar și în condiții de ploaie. Conturul anvelopei FH 40 este optimizat pentru uzura și rezistență redusă la rulare, iar noul compus al benzii de rulare oferă kilometraj ridicat. Anvelopa de camion pentru axa directoare FH 40 are inscripția M + S.

Banda de rulare a anvelopei pentru axa tractoare DH 40 a fost special concepută pentru o mai bună tracțiune a acesteia pe drumuri ude sau acoperite de zăpadă. Noul design al benzii de rulare permite o uzură uniformă, ceea ce înseamnă că DH 40 poate oferi un kilometraj ridicat. Centura optimizată a anvelopei pentru axa tractoare o face deosebit de robustă și durabilă. Anvelopa DH 40 este inscripționată cu M + S și cu simbolul 3PMSF.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Follow #infotrucker