Știri

Noua generație de camioane MAN va fi expusă la INTERSCHUTZ 2020

În perioada 15 – 20 iunie, MAN va expune la INTERSCHUTZ versiunile destinate serviciilor de intervenție de urgență, pompieri și salvare, dezvoltate pe noua generație de camioane.

“Everyday Lions” este sloganul cu care MAN va expune noua generație de camioane la ediția din acest an a INTERSCHUTZ, cel mai important salon din lume dedicat vehiculelor de intervenție, pompieri, salvare, protecție civilă și securitate.

MAN are în portofoliu o gamă de vehicule între 3 și 41 de tone, extrem de versatilă și care poate fi personalizată pentru orice domeniu de intervenție. Pentru serviciile de pompieri și salvare, cele mai potrivite vehicule sunt cele din seriile MAN TGL și TGM, cu o greutate între 7,5 și 12 tone și, respectiv, 12 și 26 de tone.

VEZI ȘI: Noul Volvo FM vine cu o nouă cabină și un nivel mai ridicat de confort

Pe majoritatea piețelor aceste vehicule pot fi transformate în vehicule de intervenție, pompieri sau salvare, prin instalarea unor suprastructuri pe șasiul normal.

Seria MAN TGS, care pornește de la o greutate de 18 tone, este alegerea ideală pentru mașini de pompieri cu rezervor de apă foarte mare ce pot fi folosite pentru platforme industriale, de exemplu. De asemenea, acestea pot fi echipate cu scări de intervenție pentru înălțimi foarte mari, oferind siguranță totală forțelor de intervenție care le utilizează.

Noua generație de camioane MAN va fi expusă la INTERSCHUTZ 2020

Modelul MAN TGE, cu o greutate între 3 și 5,5 tone, este perfect ca vehicul de intervenție și va fi prezentat pentru prima oară în cadrul INTERSCHUTZ 2020.

Toate vehiculele personalizate din gamele MAN TGE, TGL și TGM vor fi expuse la standul MAN din hala 27. În plus, o serie de alte modele MAN vor fi expuse la standurile unor carosieri speciali.

Din aceeași categorie...

Back to top button