Noua generație de camioane Scania poate fi comandată cu Apple CarPlay

Noua generație de camioane Scania poate fi comandată cu Apple CarPlay
La puțin timp după ce Mercedes-Benz, Scania a anunțat și ea că Apple CarPlay este disponibil pe noul sistem de infotainment al camioanelor sale.

Sistemul permite accesul inteligent, sigur și neîntrerupt la toate funcționalitățile telefoanelor iPhone prin transpunerea funcțiilor lor pe ecranul sistemului multimedia.

Noua generație de camioane Scania poate fi comandată cu Apple CarPlay

Sistemul Apple CarPlay va fi disponibil începând cu luna iunie 2017, iar dispozitivele anterioare pot fi actualizate, cu condiția ca acestea să aibă recunoaștere vocală.

Prin introducerea acestei funcții, Scania le va face șoferilor de camion, care petrec mult timp în spatele volanului, viața pe drum mai ușoară, mai simplă și mai sigură.

Funcția Apple CarPlay va fi disponibilă pentru clienții care au un sistem de infotainment Scania cu ecran tactil de 7 inch (AUS4) și opțiunea de control vocal.

Dispozitivele de la Apple cu iOS 7 sau mai recente pot fi asociate la sistemul de infotainment Scania prin intermediul unui cablu USB.

VEZI ȘI: Apple CarPlay și MirrorLink disponibile pe camioanele Mercedes-Benz

“Acesta este încă un exemplu al modului în care Scania continuă să ofere noi servicii și funcționalități neîntrerupte pe noua generație de camioane”, spune Björn Fahlström, vicepreședinte, management de produs, Scania Trucks.

Scania a anunțat că va oferi Apple CarPlay pe mai multe modele ale sale în funcție de introducerea acestora pe piață.

Follow #infotrucker