Noua generație de excavatoare Caterpillar a fost lansată în România

Noua generație de excavatoare Caterpillar a fost lansată în România
Bergerat Monnoyeur, unic importator al utilajelor Caterpillar în România, a lansat noua generație de excavatoare care anunță direcțiile de dezvoltare ale industriei utilajelor pentru construcții la nivel mondial.

Echipate cu cele mai avansate tehnologii de siguranță, geopoziție, laser sau optice și capabile să analizeze o multitudine de date, noua generație de excavatoare Caterpillar (Cat 320 GC, Cat 320 și Cat 323) oferă și soluții moderne de optimizare a costurilor.

Noua generație de excavatoare Caterpillar a fost lansată în România

Lansarea noii generații de excavatoare face parte din roadshow-ul producătorul american: “New Range. New Rules.”, început la mijlocul lunii aprilie.

Până în prezent, caravana Cat a trecut prin Marea Britanie, Belgia, Germania, Bulgaria sau Slovenia, unde au fost organizate importante evenimente de prezentare. Turul european de aproximativ 8.000 km se va încheia, la începutul lunii iulie, în Olanda.

Unul din cele două camioane Mercedes-Benz Actros 1845 ale caravanei, acoperit în întregime cu reprezentări grafice ale noii generații de excavatoare, a fost expus la sediul Bergerat Monnoyeur, invitând publicul să intre în contact cu tehnologia de ultimă generație.

În cadrul roadshow-ului “New Range. New Rules.”, reprezentanții companiei Bergerat Monnoyeur au oferit informații detaliate cu privire la toate soluțiile, astfel încât, partenerii să poată lua cele mai bune decizii de achiziție, adaptate cerințelor fiecărui proiect.

Evenimentul de la Mogoșoaia ceste dedicat zonei de sud a țării și deschide seria de prezentări Caterpillar programate în România.

Următoarea oprire a caravanei va fi pe 15 iunie, la centrul de afaceri și expoziții din Bacău, unde sunt așteptați antreprenorii din zona Moldovei, iar pe 19 iunie caravana va ajunge la Sebeș, la Balastiera firmei Elis Pavaje din Balomiru de Câmp, pentru un eveniment dedicat zonei Ardealului.

VEZI ȘI: Conectarea vehiculelor condiționată de actualele reguli de protecție a datelor (GDPR)

Concepută ca un partener de încredere pentru consolidarea afacerilor, noua generație de excavatoare Cat propune noi modalităţi de a economisi, sistemele performante cu care sunt echipate excavatoarele din noua serie fiind tot atâtea metode de reducere a costurilor și, totodată, soluții pentru o îmbunătățre semnificativă a performanțelor.

Noua viziune respectă cele mai noi principii cu privire la TCO, care implică o analiză detaliată a impactului produselor și tehnologiilor în costul total al soluției propuse.

Din această perspectivă, regândirea sistemului hidraulic a redus consumul de combustibil cu până la 25%, iar o mai bună sincronizare a intervalelor de service a redus costurile de întreținere cu până la 15%.

Noua generație de excavatoare Caterpillar a fost lansată în România

Toate facilitățile oferite de utilajele Cat, de la tehnologiile GPS, până la cele laser sau optice de la Trimble, precum și de aplicațiile software şi soluţiile de transmisie wireless instalate pe utilajele Cat, sunt disponibile, prin soluţii tehnice complete.

Datele generate de produsele Trimble se pot colecta, gestiona şi analiza, rezultând informaţii complexe ce îmbunătăţesc calitatea lucrărilor, preiau o parte din sarcinile operatorilor şi a celor implicaţi în executarea lucrărilor, și duc, în final, la creşterea productivităţii.

Pe lângă tehnologiile de localizare, cum ar fi GPS, lasere sau tehnologii optice, soluțiile Trimble includ aplicații software care pot fi personalizate pentru a răspunde cerințelor fiecărui șantier sau utilizator.

Indiferent de marca utilajelor din parcul unui antreprenor, sistemele Trimble se instalează și pot fi operate extrem de simplu. În cele mai multe cazuri, dacă cerințele o impun, sistemele pot fi schimbate de pe un utilaj pe altul.

Follow #infotrucker