ȘtiriUtilitare ușoare

Viitorul eSprinter va fi produs pe noua ”Platforma Electrică Versatilă”

Noua ”Platforma Electrică Versatilă” a Mercedes-Benz crește variabilitatea și flexibilitatea noii generații eSprinter, reducând totodată complexitatea și costurile de producție.

Următoarea generație eSprinter va fi bazată pe noua ”Platforma Electrică Versatilă”, urmând să aducă în viitor o contribuție semnificativă transportului local fără emisii. Elementele de bază ale noului concept sunt trei module care permit libertate în dezvoltarea și designul diferitelor tipuri de caroserii.

Viitorul eSprinter va fi produs pe noua ”Platforma Electrică Versatilă”

Ansamblul frontal conceput uniform cuprinde toate componentele de înaltă tensiune, inclusiv componentele de încărcare și convertorul CC/CC. Prin urmare, modulul poate fi combinat fără modificări cu toate variantele de autovehicule, indiferent de ampatament, capacitatea bateriei și caroseria acestora.

A doua componentă este bateria de înaltă tensiune integrată în podeaua autovehiculului. Pe viitor, va fi posibilă alegerea din trei variante de capacitate a bateriei. Acest lucru permite clienților să aleagă configurații de autonomie și sarcină utilă în funcție de domeniului lor de activitate.

Datorită diferitelor capacități de baterii, următoarea generație eSprinter va răspunde dorințelor clienților în ceea ce privește cerințele specifice TCO, de la operațiuni de transport în interiorul orașului la rute interurbane.

VEZI ȘI: Primul Volvo FE Electric din Germania este utilizat la München

Al treilea pilon al construcției modulare este puntea spate acționată electric, care va fi utilizată în conformitate cu principiul comutării pieselor între toate variantele de autovehicule comerciale ușoare echipate cu transmisie electrică.

Noua generație eSprinter va fi bazat pe noua ”Platforma Electrică Versatilă”

Motorul electric compact și puternic este integrat în modulul din spate și este proiectat în așa fel încât toate variantele constructive, de la furgon și transport pasageri până la variante de șasiu-cabină pentru caroserii închise, pot fi implementate fără probleme pe o singură platformă.

Din aceeași categorie...

Back to top button