Trailer

Noua generație Krone de semiremorci Mega

Evoluție în loc de revoluție: în ultimii ani, Krone și-a îmbunătățit treptat portofoliul de semiremorci Mega Liner pentru transport de volume mari.

Rezultatul este un vehicul inovator, care prezintă numeroase avantaje pentru companiile de transport. În primul rând, semiremorcile Krone Mega Liner sunt caracterizate de o sarcină utilă foarte mare. Greutatea proprie este de sub 6.500 kg și coboară chiar sub 5.900 kg în cazul versiunii Ultra-Light.

Noua generație Krone de semiremorci Mega

În plus, plafonul poate fi reglat hidraulic pe înălțime până la 500 mm, fără niciun efort major, grație noului design. Pentru transporturile cu cicluri frecvente de încărcare și descărcare, prelata Safe Curtain asigură manevre deosebit de rapide și de sigure.

Grație sistemului modular sofisticat, semiremorcile Krone Mega sunt foarte versatile. Ele pot fi personalizate pentru diferitele cerințe personale ale companiilor de transport.

În fine, combinația dintre șasiul tratat cu pulbere KTL plus și componentele pregalvanizate asigură o protecție la coroziune înaltă și o durată mare de viață.

VEZI ȘI: Krone introduce o nouă bară antiîmpănare, mai sigură, dar și mai scumpă

Krone a fost primul producător care a lansat pe piață remorci de volum produse în serie. Experiența producătorului este reflectată în numeroasele detalii practice ale gamei Mega Liner.

O caracteristică specială a noii generații Mega Liner este posibilitatea de lățire a deschiderii din spate cu până la 1 metru. Pentru a face acest lucru, plafonul, prelatele laterale și ușile din spate sunt decuplate, iar ușile securizate cu lanțul de blocare.

Apoi, șoferul utilizează sistemul hidraulic pentru a depărta cadrul special proiectat al semiremorcii cu până la 500 mm în fiecare parte. Astfel, lățimea disponibilă pentru operațiunile de încărcare și descărcare ajunge la aproximativ 3.480 mm.

Noua generație Krone de semiremorci Mega

Din aceeași categorie...

Back to top button