Suprastructuri

Noua generație de suprastructură Schmitz Cargobull M.KI pentru autobasculante 

Schmitz Cargobull oferă o nouă suprastructură M.KI pentru autobasculante cu patru axe, care are un volum de încărcare cuprins între 16 și 23 metri cubi.

La fel ca în cazul noii semiremorcii basculabile Schmitz Cargobull S.KI, baza pentru suprastructură este o benă semirotundă din oțel foarte rezistent la uzură și deteriorare.

Noua generație de suprastructură Schmitz Cargobull M.KI pentru autobasculante 

Datorită sistemului flexibil de module Schmitz Cargobull, și în acest caz este disponibilă o gamă și mai mare de variante. De exemplu, pe lângă lungimile existente de 5,5 m și 5,8 m, acum este disponibilă o suprastructură cu o lungimea de 5,2 m, care poate fi utilizată pe autoșasiuri cu un ampatament mai scurt sau cu o cabină mai lungă.

Experții de produs de la Gotha au reușit și în acest caz să reducă greutatea cu 87 kg în comparație cu suprastructura similară SR14.

Potrivite pentru orice activitate de transport

Cu o gamă de opțiuni de grosime a podelei cuprinsă între 5 și 10 mm, opțiuni de grosime a pereților laterali între 4 și 8 mm, precum și diverse înălțimi ale benei de 1.300, 1.460, 1.560 și 1.660 mm și o serie de opțiuni de obloane spate, suprastructurile Schmitz M.KI pentru autobasculante sunt potrivite pentru aproape orice activitate de transport în construcții.

VEZI ȘI: Noutățile Mercedes-Benz Trucks din sectorul de construcții, prezentate la bauma 2022

Pentru partea din spate, Schmitz Cargobull oferă variante de închidere cu oblon și dispersor sau oblon închis cu etanșare pe contur. Ambele opțiuni sunt disponibile fie cu un sistem de glisare, fie cu un sistem hidraulic.

Prelata suprastructurii poate fi deschisă și închisă fie în mod convențional, ca prelată rulantă, fie în mod sigur și comod, prin telecomandă, ca prelată glisantă electrică.

Atât suprastructură M.KI pentru autobasculante, cât și noua semiremorcă basculabilă cu benă semirotundă din oțel S.KI sunt produse în fabrica Schmitz Cargobull din Gotha.

Din aceeași categorie...

Back to top button