CamioaneȘtiri

Noua Scania R mai putin camuflata pe drumurile publice din Europa

Momentul lansarii noii serii de camioane Scania R este din ce in ce mai aproape, lucru cumva anuntat si de prezenta tot mai mare de camioane camuflate aflate in teste la clientii cei mai importanti din toata Europa.

Cu totii suntem curiosi cum va arata noua Scania R, avand in vedere ca pana acum au aparut doar concepte sau randari futuriste ale acestui model. Nimeni nu stie sigur inca data de lansare a noilor modele Scania, multe dintre publicatiile specializate sustin ca in acest in cadrul targului specializat de la Amsterdam, altii sustin ca abia in 2016. Daca este sa speculam, si noi credem ca Scania va scoate in lumina reflectoarelor noua serie R in acest an, avand sanse mari sa fie incoronata International Truck Of The Year, asa cum s-a intamplat si in 2010.

Ce stim in prezent, este faptul ca toate seriile Scania (P, G si R), vor suferi modificari majore in special la partea de design a cabinei. Acestea vor avea un aspect, nou, indraznet si modern.

Noua Scania R mai putin camuflata pe drumurile publice din Europa

In prezent, mai multe modele camuflate din ce in ce mai putin sunt testate pe soselele din Europa de clienti Scania. O fotografie recenta a noii Scania in teste la clienti ne-a fost trimisa din Italia de Alin Dumitrache.

Camionul a fost fotografiat in zona Trento, acolo isi are sediul si Scania Italia. Acesta este operat de compania Riggotto, cunoscut client Scania in Italia ce are o flota de 20 de camioane. Compania are o filiala deschisa si in Ungaria.

„Mascota” companiei este o superba Scania R de culoare galbena, ce intoarce capete pe soselele din Italia si Europa. Din motive logistice, camionul efectueaza curse interne, la sfarsitul programului acesta fiind inchis in curtea transportatorului, accesul curiosilor fiind astfel limitat la maxim.

Jonas A Fotografie au fost publicat pe profilul sau de Flickr, zece fotografii ale unui model de teste, care conform descrierilor este un model Scania V8 R580.

Analizand fiecare fotografie intr-un mod specific, se pot vedea cateva detalii interesante. De remarcat este noul set de blocuri optice, care au o noua forma, total diferite fata de cele ale actualei generatii. De asemenea, un alt element care a suferit modificari este aripa, chiar daca acoperita cu un capac, se poate vedea noua linie, una mult mai agresiva. In partea laterala a cabinei, o modificare importanta o reprezinta pozitia manerele usilor, care, in plus au un design nou.

Marele mister ramane la partea de interior precum si design-ul grilei radiatorului, identitatea vizuala a tuturor modelelor Scania. Cu siguranta acest element important de design va fi la fel de impresionat.

Mai multe fotografii cu noua Scania surprinse in Europa puteti vizualiza la link-ul – Noua Scania

Din aceeași categorie...

Back to top button