Știri

Noua Scania R – Nu mai devreme de 2016

Recent, Scania a respins definitiv zvonurile privind lansarea succesorului model al actualei serii R în cadrul IAA Hanovra din luna septembrie a acestui an. „De ce ar trebui să producem un nou model, având în vedere că tocmai am introdus modelele Streamline și, astfel, o ofertă de economie operațională excelentă”, a declarat Christian Hottgenroth, director vânzări camioane Scania în Germania și Austria în cadrul unui eveniement de decernare a premiilor „Cel mai verde camion“ și „Cel mai verde van“ organizat de VerkehrsRundschau și Trucker.

Nu stă în politica de comunicare Scania comentarea unor situații de acest fel în public însă, zvonurile apărute pe internet cu privire la lansarea unei noi serii R în ultima perioadă trebuiau cumva clarificate. În plus, pe fundal ar putea fi, de asemenea, lupta grupului VW pentru ultimele acțiunile Scania fapt ce a dus presiuni pentru a oferi claritate potențialilor acționari. Cel mai probabil, noua serie R va fi lansată oficial pe piață nu mai devreme de 2016, tot în cadrul IAA.

Noua Scania R - Nu mai devreme de 2016

Premiul pentru cel mai eficient camion testat de publicația germană au fost câștigat Scania G410 Highline Euro 6 iar la categoria van de către Mercedes-Benz Sprinter Euro 6.

Din aceeași categorie...

Back to top button