Noua semiremorcă Kässbohrer K.SRI F pentru transportul de flori

Noua semiremorcă Kässbohrer K.SRI F pentru transportul de flori

Kässbohrer se alătură celor care activează în sectorul „cold-chain” lansând noua semiremorcă K.SRI F dedicată exclusiv transportului de flori proaspete.

Noua semiremorcă Kässbohrer K.SRI F are o înălțime interioară de 2.700 de milimetri și o lățime de 2.500 de mm, oferind unul din cele mai generoase volume utile de transport din industrie.

Șasiul noii semiremorci este fabricat din oțel dur acoperit cu o substanță capabilă să ofere protecție anticorozivă pentru cel puțin 10 ani. De asemenea, noua semiremorcă integrează plase interioare pentru protecție și o zonă specială pentru protecția ușii din spate.

Podeaua din aluminiu poate rezista la încărcarea cu un stivuitor cu o capacitate de 7.200 de kilograme.

Așa cum este și normal, noua semiremorcă Kässbohrer K.SRI F a fost special omologată pentru transportul de flori și respectă norma EN 12642 Code XL care pemite transportul produselor delicate, normele FRC pentru bunuri persiabile și Pharma Certificate pentru transportul materialelor farmaceutice.

VEZI ȘI: Adrian Manea a câștigat prima ediție Romanian PRO Driver Competition

În plus, Kässbohrer K.SRI F vine cu o serie de tehnologii menite să diminueze timpii morți.

Panourile laterale pot fi schimbate individual, la interior există izolații groase pentru o temperatură constantă, materialele folosite fiind dintre cele mai bune, astfel încât costurile cu întreținerea să fie cât mai reduse.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.