ȘtiriTehnologie

Noua versiune a serviciului TIS-Web Motion pentru gestionarea flotelor oferit de Continental

Trăim într-o perioadă în care tehnologia evoluează de la o zi la alta, iar sectorul de transport trebuie să țină pasul cu schimbările din domeniu.

De aceea, din ce în ce mai mulți constructori și producători de servicii conexe propun aplicații și sisteme pentru gestionarea mult mai simplă a flotelor.

Noua versiune a serviciului TIS-Web Motion pentru gestionarea flotelor oferit de Continental

În cazul de față, vorbim despre Continental și noua versiune a serviciului TIS-Web Motion de management al flotelor. Versiunea 2.0 a acestei aplicații perimite companiilor de transport să opereze cu costuri mult îmbunătățită mulțumită soluțiilor web oferite.

„VDO TIS-Web Motion 2.0 ne permite să oferim soluții de top pentru companiile din industria de transport. Un nou nivel de eficiență pentru cei care sunt stresați de costurile ridicate”, a declarat Lutz Scholten, director în cadrul Continental.

Unde sunt vehiculele flotei mele? Cât de bine sunt exploatate acestea? Care sunt timpii de transport și perioadele de odihnă? Cu ajutorul serviciului VDO TIS-Web Motion 2.0, managerii de flote pot primi aceste răspunsuri instantaneu.

Serviciul poate fi actualizat chiar și la un minut, iar astfel, dispecerii pot stabili noi trasee sau încărcături adiacente în cazul în care situația o cere.

De asemenea, rutele fiecărui vehicul pot fi văzute în timp real pe o hartă integrată la nivelul aplicației, iar pentru ca atenția să fie distribuită corect, fiecare vehicul va avea o culoare diferită.

VEZI ȘI: Toate cardurile Shell sunt acceptate în stațiile de alimentare Shell din Serbia

Când managerul selectează unul dintre vehicule, o fereastră de tip pop-up se deschide și oferă informații suplimentare despre transportul și mașina respective.

Mai mult decât atât, serviciul va afișa și timpul rămas până la destinație, astfel încât clienții pot fi anunțați din timp că transportul sosește, îmbunătățind astfel încărcarea/descărcarea fiecărui transport.

Din aceeași categorie...

Back to top button