Știri

Noua versiune Volvo FL oferă o sarcină utilă mai mare

Cea mai noua versiune a modelului FL, camionul dedicat distribuției urbane și servicii comunale a celor de la Volvo Trucks, se anunță a fi cea mai productivă de până acum. Principala noutate o reprezintă faptul că versiunile de 14 tone și 16 tone pot fi echipate cu motorul D5K Euro VI de cinci litri și patru cilindri in linie ce dezvoltă 210 CP / 800 Nm respectiv 240 CP / 900 Nm. Astfel, în această configurație, Volvo FL câștigă un plus de 200 kg la sarcina utilă, adică diferența de greutate dintre D5K și D8K, celălalt motor care echipează Volvo FL. În plus, sistemul de management al flotei Volvo Trucks Dynafleet poate fi acum comandat direct din fabrică.

„Ne dorim ca tot mai mulți clienți să descopere capacitățile noii versiuni Volvo FL. Cea mai nouă combinație de motor și transmisie aduce un plus de 200 kg, oferind o sarcină utilă mai mare, acest model fiind potrivit pentru cei care au cerințe ridicate asupra productivității și sunt în căutarea unei soluții de transport rentabile. Propulsorul D5K Euro VI de cinci litri poate fi o opțiune potrivită pentru cei care în mod normal nu ar folosi greutatea maximă avehiculului, dar în același timp doresc flexibilitate de a fi capabili să transporte încărcături mai mari, dacă este necesar”, a spus Pernilla Sustovic, Manager al Segmentului de Distribuție la Volvo Trucks.

Noua versiune Volvo FL oferă o sarcină utilă mai mare

Noua versiune Volvo FL oferă o sarcină utilă mai mare

Monitorizarea cu Dynafleet
Întreaga gama de produse Volvo Trucks – inclusiv Volvo FL și Volvo FE – poate fi acum comandată cu sistemul de management al flotei Dynafleet, direct din fabrică. Folosind acest serviciu, clienții pot monitoriza operațiuni în timp real prin intermediul unei interfațe web sau aplicații mobile având posibilitatea să obțină informații valoroase care pot ajuta la creșterea eficienței. Dynafleet conține servicii pentru ore condus, de poziționare, consumul de combustibil și informații de mediu. Accesul la informațiile Dynafleet se face prin intermediul unui abonament lunar.

Din aceeași categorie...

Back to top button