Noul Actros a intrat în flota Mercedes-Benz CharterWay

Noul Actros disponibil în flota Mercedes-Benz CharterWay
Daimler a anunțat că noul Actros, cel mai digitalizat camion de pe piață la ora actuală, a intrat în flota Mercedes-Benz CharterWay din Germania.

Începând de acum, clienții serviciului Mercedes-Benz CharterWay vor avea posibilitatea să închirieze noul Actros în Germania.

Noul Actros a intrat în flota Mercedes-Benz CharterWay

Pe lângă cabina vopsită complet în negru, cele 40 de unități Actros noi vin și fără oglinzi convenționale, acestea fiind înlocuite de camere video care transmit imaginile pe ecrane aflate la interior.

VEZI ȘI: Restricții de trafic pentru vehiculele comerciale de peste 7.5 tone în Köln

De asemenea, noile Actros intrate în flota CharterWay sunt echipate cu PPC (Predictive Powertrain Control), acesta fiind extrem de ușor de utilizat cu ajutorul tehnologiei de la interior Multimedia Cockpit.

În materie de siguranță, cele 40 de Actros intrate în flota CharterWay sunt echipate cu cea de-a cincea versiune a sistemului Active Brake Assist (ABA), care include și funcția Sideguard Assist.

În plus, cei care vor să închirieze un Actros vor avea de ales din mai multe versiuni de cabină: StreamSpace, BigSpace și GigaSpace, fiecare dintre acestea fiind echipate cu opționale de top.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.