In Focus

Noul Actros cu MirrorCam a fost omologat și pentru transportul de autovehicule finite

Noul Actros cu Multimedia Cockpit și MirrorCam a fost omologat din toamna lui 2019 și pentru transportul de autovehicule finite.

Specializată în transportul de autovehicule finite, compania de familie Lagermax a devenit primul client din acest segment de transport care deține în flotă noul Actros cu Multimedia Cockpit și MirrorCam.

Noul Actros cu MirrorCam a fost omologat și pentru transportul de autovehicule finite

„Lagermax a căutat întotdeauna soluții tehnice care să sporească productivitatea și să garanteze profituri”, explică managerul flotei Lagermax, Franz Birgmann.

Astfel, noul model emblematic de la Mercedes-Benz va ajuta compania din Salzburg să se impună pe un segment de transport foarte competitiv, unde fiecare cent economisit contează. Cu o medie anuală de peste 100.000 de km rulați per camion, fiecare procent salvat contează la succesul financiar al companiei.

Camionul vine cu numeroase inovații, dar și cu sisteme îmbunătățite, precum Predictive Powertrain Control (PPC). Noua versiune a sistemului inteligent de control a vitezei de croaieră și transmisiei ajută șoferul în adoptarea unui stil de condus economic nu doar la rularea pe autostradă, ci și pe drumuri naționale.

VEZI ȘI: Hyundai și Kia investesc 100 de milioane în compania britanică Arrival

Conform managerului de flotă al companiei, șoferii de camion au apreciat în mod special la noul Actros tabletele (Multimedia Cockpit) și sistemul MirrorCam, care înlocuiește oglinzile laterale convenționale. Sistemul de camere video oferă o vizibilitate sporită în lateral, îmbunătățind astfel siguranța în timpul deplasării, dar și la manevre.

Noul Actros cu MirrorCam a fost omologat și pentru transportul de autovehicule finite

„Cu noul Actros în flota, facem o declarație în actualul context de piață privind oferta redusă de șoferii, și spunem că suntem un angajator atractiv, care are întotdeauna cele mai sigure, confortabile și moderne vehicule din flotă”, spune Franz Birgmann, manager de flotă Lagermax.

Noul Actros cu MirrorCam a fost omologat și pentru transportul de autovehicule finite

Grupul Lagermax este prezent în 12 state din Europa cu 55 de birouri, principala linie de business fiind transportul de autovehicule finite și servicii conexe acestuia.

În prezent, flota companiei cu 3.600 de angajați numără 500 de camioane proprii, la care se mai adaugă camioanele deținute și conduse de subcontractori ai săi. În 2021, Lagermax va aniversa 100 de ani de activitate.

Din aceeași categorie...

Back to top button