Știri

Noul Actros cu MirrorCam a intrat în flota companiei Cartrans

Începând cu luna septembrie, cinci dintre șoferii companiei de transport Cartrans au început munca pe noul Actros cu MirrorCam și cabină BigSpace.

Cartrans a achiziționat în acest an 15 camioane Mercedes-Benz Actros 1845 LSNRL și cinci modele noul Actros 1845 LSNRL, ajungând astfel la peste 100 camioane achiziționate în cei șapte ani de parteneriat.

Pe lângă sistemul MirrorCam, cele cinci unități noul Actros achiziționate au cabină BigSpace cu podea plană și dispun de caracteristicile inovatoare ale noii generații: Active Brake Assist 5, Multimedia Cockpit interactiv, Predictive Powertrain Control (PPC), Truck Data Center 7 etc.

Transmisia automatăMercedes Powershift 3, împreunăcu sistemul îmbunătățit de anticipare și control al vitezei de croazieră- PPC, asigurăun consum redus de combustibil.

„Nu putem să fim decât încântați că noul Actros cu MirrorCam se alătură flotei Cartrans. Punem pe primul loc siguranța șoferilor noștri și a participanților la trafic, iar dotările suplimentare pe care noul model le propune s-au potrivit mănusa acestui obiectiv. Cu siguranță, noul Actros este un autovehicul complet adaptat nevoilor șoferilor profesioniști”, a declarat George Ilie, CEO Cartrans Preda.

Mai mult, cele cinci camioane sunt dotate cu un pachet de siguranță, ce include sistemul de avertizare la schimbarea benzii de rulare – Lane Keeping Assist, sistemul Proximity Control Assist, ce furnizează informații despre autovehiculele din față, asistentul pentru menținerea atenției Attention Assist, precum și cel mai avansat sistem de asistență la frânare din lume, Active Brake Assist 5, ce recunoaște vehiculele, obstacolele, dar și pietonii aflați în mișcare sau staționari în fața camionului.

VEZI ȘI: Înscrie-te în Romanian PRO Driver Competition 2019

De asemenea, modelele Actros achiziționate sunt echipate și cu pachet Media, pachet Depozitare, pachet Economic, pachet Climatizare (climă și încălzire în perioada staționării) și pachet Vizibilitate, care include și faruri bi-xenon, pentru un plus de siguranţăla conducere.

Compania Cartrans a sărbătorit anul acesta 25 de ani de la înființare, fiind una dintre cele mai experimentate companii în transportul rutier intracomunitar.

Este recunoscută ca un transportator rutier intern și internațional specializat pe transporturi FTL cu semiremoci mega XL, operând în total 130 de camioane.

Deși condițiile din piața de transport sunt dificile, Cartrans își continuă politica de reînnoire a parcului auto, propunându-și ca până la sfârșitul acestui an să ofere clienților flota cu o vechime medie, mai micăde 3 ani.

Din aceeași categorie...

Back to top button