Camioane

Noul Actros diesel, în teste cu noua cabină ProCabin

Noul Actros diesel, care va fi lansat în curând, a fost suprins în teste cu aceeași cabină ca la electricul eActros 600, prezentat acum o lună.

Noua imagine, surprinsă în Olanda, aduce noutăți față de precedentele poze spion. Astfel, dacă la testele anterioare inginerii Mercedes au simulat o grilă pe camuflajul cabinei, acum ei au renunțat la acest artificiu.

Noul Actros diesel, în teste cu noua cabină ProCabin

Se pare că noul Actros diesel va folosi aceeași cabină nouă ProCabin, complet închisă, fanta dintre ea și bara de protecție și orificiile din bara de protecție fiind suficiente, se pare, pentru răcirea eficientă a motorului diesel.

Totul despre noua cabină Mercedes ProCabin. Când va apărea pe modelele diesel

Principala noutate a noii cabine este consola față prelungită cu 8 cm, pentru o mai bună aerodinamică a părții frontale. De asemenea, liniile geamurilor și parbrizului sunt mai joase decât la actuala cabină, pentru o vizibilitate directă mai bună.

VEZI ȘI: Test Mercedes-Benz Actros L 1851: Încă un litru de motorină economisit

Noua cabină ar putea fi prezentată și lansată foarte curând. Se știe deja că Daimler Trucks testează în prezent sisteme de siguranță noi și actualizate, care vor fi disponibile pe toate camioanele, autobuzele și autocarele mărcii din aprilie 2024.

Nu ar fi exclus ca data de lansarea noii cabine și a noilor sisteme de siguranță să coincidă. În orice caz, noua cabină va intra în producție cel târziu la finalul anului viitor, pentru versiunea electrică eActros 600.

Din aceeași categorie...

Back to top button