Camioane

Noul Actros îmbină estetica futuristă cu tehnologiile de ultimă oră

Pe lângă cele 60 de inovații pe care le înglobează, noul Actros îmbină estetica futuristă cu tehnologiile de ultimă oră.

Una dintre cele mai notabile diferențe dintre noul Actros și oricare alt camion de pe piață este lipsa oglinzilor exterioare.

Noul Actros îmbină estetica futuristă cu tehnologiile de ultimă oră

În locul lor, Mercedes-Benz a implementat sistemul MirrorCam, alcătuit din camere video elegant ascunse în elementele de design de deasupra portierelor, care transmit imagini către două ecrane de 15 inch amplasate vertical în interiorul cabinei.

Designul modern este subliniat și de noile blocuri optice cu lumini de zi LED care contribuie, de asemenea, la aspectul progresiv al camionului.

Noua semnătură luminoasă a farurilor face ca Actros să devină inconfundabil pe timp de noapte. În timpul zilei, noile lămpi standard, asigură faptul că noul Actros este la fel de vizibil pentru ceilalți utilizatori ai drumului.

Pe lângă exteriorul avansat, interiorul modern al camionului este o caracteristică esențială în proiectarea noului Actros. Astfel, interiorul noul Actros este gândit în jurul necesităților celui de la volan.

Mercedes-Benz folosește două ecrane digitale ce înlocuiesc indicatoarele clasice de bord. Informațiile de pe ecrane pot fi schimbate cu ajutorul comenzilor amplasate pe volanul redesenat.

Noul Actros îmbină estetica futuristă cu tehnologiile de ultimă oră

”Designul noului Actros este revoluționar. Nu am mai pus accentul pe exterior, ci am subliniat interacțiunea dintre șofer și camionul său”, spune Gordon Wagener, Chief Design Officer la Daimler AG.

VEZI ȘI: LT4 CUP este noua serie de curse dedicată camionetelor

Al doilea display este capacitate tactilă. Opțional se poate alege Multimedia Cockpit, cu ecran de 12 inch.

Noul Actros îmbină estetica futuristă cu tehnologiile de ultimă oră

La interiorul noului Actros au rămas extrem de puține indicatoare analogice. Iar pentru o experiență completă, iluminarea interioară albastră permite orientarea în cabină pe timp de noapte. Șoferul are la dispoziție și două spoturi cu lumină albă pentru citit.

Clienții pot opta și pentru iluminat ambiental pe timp de noapte pentru o atmosferă caldă și confort la cel mai înalt nivel.

Din aceeași categorie...

Back to top button