Bus

Noul autocar Scania al echipei naționale de schi fond a Suediei

Scania extinde parteneriatul cu echipa națională de schi fond a Suediei, oferind un nou autocar, pe lângă semiremorca atelier pentru repararea schiurilor.

Noul autocar are câteva soluții ergonomice și tehnologice noi, care oferă o experiență de călătorie în confort și siguranță, atât a sportivilor cât și a echipamentelor.

Noul autocar Scania al echipei naționale de schi fond a Suediei

Autocarul, care poate găzdui între 12 și 14 persoane, este echipat cu panouri solare care generează 1.000 kWh anual. Acestea sunt utilizate pentru a alimenta iluminarea cu LED și alte echipamente de la interior.

VEZI ȘI: Olanda va limita viteza maximă la 100 km/h, inclusiv pe autostrăzi

„La Scania am creat din nou o soluție inovatoare, cu ergonomie și durabilitate, care va facilita transportul de zi cu zi pentru echipa națională a Suediei de schi fond. Sper că acest autocar va fi un adevărat impuls pentru echipă în acest sezon”, spune Erik Ljungberg, vicepreședinte senior și șef de comunicații, brand și marketing la Scania.

Totodată, Scania a instalat și o serie de ventilatoare pentru a usca echipamentul ud. Pentru a economisi energie termică, autocarul este echipat cu un sistem de încălzire cu infraroșu, care, în comparație cu încălzitoarele tradiționale de convecție, reduce necesarul de energie cu 60%.

Noul autocar Scania al echipei naționale de schi fond a Suediei

„Acest autobuz integrează cea mai recentă gamă de soluții de transport care a fost dezvoltată în strânsă cooperare cu echipa de schi fond pentru a îmbunătăți mediul de lucru atât pentru sportivi, cât și pentru restul echipei”, adaugă Ljungberg.

Din aceeași categorie...

Back to top button