Noul camion Scania se lansează pe 23 august 2016

Noul camion Scania se lansează pe 23 august 2016

Pe data de 23 august 2016, Scania va lansa noua generație de camion dezvoltat pentru transportul european pe distanțe lungi. Oare va păstra denumirea de R sau va avea alta?

Totodată, această lansare reprezintă și cea mai mare investiție făcută de Scania într-un nou produs, în fix anul în care aniversează 125 de ani. Scania va introduce noua sa oferă de camioane în mai multe etape cu focus clar pe mai multe industrii și tipuri de clienți conform unul plan bine gândit. Noua generație de camioane va fi vândută în primă fază în paralele cu generația actuală.

Introducerea graduală a noii generații de camioane va începe cu lansarea noii serii de camioane dedicată transportului pe distanțe lungi din Europa și va fi urmată ulterior de mai multe versiuni a acesteia.

Numitorul comun este faptul că Scania a dezvoltat o gamă largă de produse personalizate, soluții și servicii care contribuie la reducerea costurilor de exploatare și întreținere, precum și, de stimulare a timpului de funcționare al camionului.

Prin lansarea noii generații de camioane, Scania își propune să devină lider al transportului durabil, în cazul în care parteneriatele și digitalizarea vor juca un rol important.

VEZI ȘI: UTA oferă o soluție universală pentru taxele de drum

De asemenea, sustenabilitatea reprezintă una din principalele caracteristici ale noii generații de camioane deoarece acest lucru va fi esențial pentru competitivitatea viitoare a Scania și a clienților săi, precum și a clienților clienților lor.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.