Noul centru Iveco de vehicule rulate

Astăzi a avut loc inaugurarea noului centru Iveco de vehicule rulate din Pantelimon, oraș satelit al capitalei, situat în zona de est. Panglica a fost tăiată de Mihai Daderlat, General Manager East Europe, Marta Nappo, EMEA Used Vehicles Marketing Director și primarul comunei Pantelimon.

Noul centru Iveco de vehicule rulate

Noul centru Iveco de vehicule rulate

​Cu o suprafață construită de peste 300 metri pătrați care adăpostește birourile comerciale și un service pentru asistența vehiculelor având o parcare anexă de 65.000 metri pătrați, noua locație Iveco de vehicule uzate este situată strategic la intersecția dintre Europa Occidentală și Orientală. Centrul din Pantelimon va fi punctul de referință pentru vehiculele uzate Iveco de pe tot teritoriul țării și va gestiona numeroase activități printre care inspecția tehnică a vehiculelor provenite din contracte de Buy Back și Trade In, recondiționarea acestora și promovarea lor prin toate mijloacele de comunicare oferite de rețea, cum ar fi site-uri internet dedicate comerțului vehiculelor uzate și site-uri de socializare.

Prin activitățile noului centru, Iveco își susține obiectivul lărgirii ofertei către clienții proprii, prin intermediul celor mai bune vehicule destinate leasing-ului clienților finali sau rețelei locale de dealeri.

Noul centru Iveco de vehicule rulate

Iveco oferă o gamă completă de vehicule rulate, în stare foarte bună, cu livrare imediată, care reprezintă o adevarată alternativă la un vehicul nou, punând totodată la dispoziție variate opțiuni de finanțare și garanție oferite de către rețeaua oficială Iveco. Înainte de a fi repuse în piață, vehiculele uzate – dintre care unele recent înmatriculate, și cu doar câțiva kilometri – sunt identificate și supuse unor controale riguroase pentru a oferi clienților nostri produse sigure și de încredere.

Deschiderea Centrului de vehicule uzate reiterează importanța activității de second hand pentru lveco, un sector care are volume semnificative, de 12-15 mii de unități vândute în fiecare an, în Europa.

Această inaugurare a fost, de asemenea, o oportunitate de a confirma rolul strategic jucat de România în cadrul Iveco și în ceea ce privește sectorul de vehicule comerciale noi. Iveco operează în această țară de peste 20 de ani și este prezent în teritoriu cu 11 puncte de vânzare și 12 puncte de service, gestionate direct sau prin antreprenori locali.

Noul centru Iveco de vehicule rulate

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.