Auto

Noul Clio disponibil în România de la 11.900 de euro (TVA inclus)

Renault a lansat în România noul Clio, cea de-a cincea generație a modelului din segmentul B fiind disponibil pe piață de la 11.900 de euro (TVA inclus).

Prezentat la Salonul Auto de la Geneva, în aprilie 2019, noul Clio este lansat şi în România, acest fiind disponibil cu patru niveluri de echipare: Life, Zen, Intens și RS Line

Noul Clio disponibil în România de la 11.900 de euro (TVA inclus)

Oferta comercială include un preț de pornire de 11.900€ (TVA inclus) şi propune o gamă completă de motorizări pe benzină – toate noi în gamă – și diesel, a căror putere acoperă o paletă largă: de la 65 CP la 130 CP.

Noul model de segment B este deja una dintre cele mai sigure mașini de oraș testate vreodată de Euro NCAP, primind 5 stele. Performanța este realizată, în special, prin siguranța pasivă sporită și cea mai cuprinzătoare gamă de sisteme de asistență la conducere din categorie.

Noul Clio se bazează pe ADN-ul care i-a garantat succesul timp de aproape 30 de ani.

Conceput în conformitate cu principiul „Evoluție și revoluție”, noul Clio vine cu un design exterior evoluat spre o silueta mai matură, în timp ce design-ul interior este complet regândit.

Habitaclul complet reproiectat este inspirat de segmentele superioare, atât în ceea ce privește calitatea percepută, cât și tehnologia disponibilă.

VEZI ȘI: Noul Peugeot 208 disponibil în România de la 12.800 euro (TVA inclus)

Nivelul de echipare Life vine cu o listă generoasă de echipamente în standard, precum faruri LED, afișaj de bord TFT 4.2 inch, banchetă spate rabatabilă 1/3-2/3 cu 3 tetiere.

Pachetul de siguranță activă include sistemul activ de frânare de urgență cu detectarea cicliștilor și a pietonilor, sistem de asistență la pornirea din rampă, recunoașterea indicatoarele rutiere (Traffic Sign Recognition), alertă privind distanța de rulare, asistență la menținerea benzii de rulare, aprinderea automată a farurilor și apel de urgență la 112.

Noul Clio s-a lansat în România și are un preț de pornire de 11.900€ (TVA inclus)

Pachet de siguranță pasivă include 6 airbag-uri, alertă pentru cuplarea centurii de siguranță pentru cele 5 locuri, tetiere tip virgulă cu protecție sporită, sistem de prindere ISOFIX pentru locurile laterale spate

Nivelul de echipare ZEN oferă în plus față de Life: Easy Link cu ecran de 7’’ (compatibil cu Apple Car Play şi Android Auto), oglinzi electrice şi încălzite, rabatabile manual, cu indicator LED, jante de 16’’.

În ceea ce privește echiparea Intens, aceasta propune o selecție de materiale de ultimă generație, un „Smart Cockpit” orientat către șofer, o linie a bordului fluidă care subliniază impresia de lățime, cotieră glisantă, ecrane personalizabile, jante din aliaj de 16 inch, lumini față şi spate LED, acces de tip hands-free și oglinzi rabatabile electric.

Acest nivel de echipare este, de asemenea, îmbogățit cu sistem de navigație cu ecran tactil  7 inch, replicare smartphone, afișaj de bord TFT 7 inch, asistent adaptiv pentru fază lungă, frână de parcare electrică cu funcție Auto Hold, multi-Sense cu 3 moduri de condus (MY SENSE, ECO, SPORT) şi lumini ambientale (8 culori)

Echiparea RS Line (cunoscută anterior sub denumirea de GT Line) exprimă sportivitatea Renault Sport atât la exterior, cât și la interior.

Fiind unul dintre pionierii în ceea ce privește opțiunea de pachet sport, modelul a susținut cu fermitate strategia gamei Renault Sport pe toate piețele din 2010.

Cu o ofertă mai evoluată și mai bogată, RS Line reprezintă mai mult decât o schimbare de nume pentru versiune, răspunzând așteptărilor numeroșilor clienți care doresc o diferențiere puternică susținută de o siluetă mai dinamică.

În partea exterioară, noul Clio RS Line prezintă linia dinamică de inspirație F1, semnătura de design specifică modelelor RS.

Versiunea dispune, de asemenea, de o grilă  tip fagure, jante de aliaj de 17 inch și un panou spate mai atletic.

La interior, găsim și alte elemente identitare R.S., cum ar fi scaunele sport cu susținere laterală, inserțiile din carbon, un volan sport din piele perforată marcat cu sigla RS, pedalier de aluminiu și, în final, o ambianță neagră cu detalii şi cusături roșii.

Din aceeași categorie...

Back to top button