Noul Combo Cargo 4×4 vine cu tracțiune integrală de la Dangel

Noul Combo Cargo 4x4 vine cu tracțiune integrală de la Dangel
La fel ca în cazul lui Peugeot Rifter, noul Combo Cargo 4x4 este disponibil cu sistem de tracțiune integrală de la Dangel.

Grație acestui sistem de tracțiune integrală, noul Combo Cargo 4×4 poate accesa cele mai dificile zone de la drumuri neasfaltate până la șantiere de construcții.

Noul Combo Cargo 4x4 vine cu tracțiune integrală de la Dangel

Specialiștii în sisteme de tracțiune din Alsacia au avut o contribuție semnificativă la proiectarea și dezvoltarea noului Opel Combo. De exemplu, sistemele de direcție și suspensie au fost optimizate pentru această tracțiune integrală.

Prin intermediul unui buton rotativ de pe panoul de instrumente, șoferii pot alege între cele două moduri de conducere: “Eco” și “Auto 4WD”.

În modul „Eco”, tracțiunea integrală este dezactivată, autovehiculul deplasându-se doar cu tracțiune pe puntea față, pentru a reduce consumul de carburant, emisiile poluante și uzura pneurilor.

Pe teren accidentat, la activarea modului „Auto 4WD”, fără a opri, diferențialului central distribuie o parte din cuplu pe puntea spate atunci când roțile din față pierd din aderență.

Noul Combo Cargo 4x4 vine cu tracțiune integrală de la Dangel

Opel Combo 4×4

În condiții și mai dificile, șoferul poate selecta „R. Lock” pentru blocarea suplimentară a punții spate. Un diferențial spate autoblocabil este disponibil opțional pentru menținerea tracțiunii în cele mai severe condiții de deplasare.

Sistemul de tracțiune integrală poate fi achiziționat în Germania la un preț de 6.400 € (preț recomandat în Germania, fără TVA). Pentru piața din România, prețul și data de deschidere a registrelor de comenzi urmează să fie comunicate.

VEZI ȘI: România a fost inclusă în cea mai nouă extensie de hartă Euro Truck Simulator 2

Modelul Combo Cargo 4×4 este prevăzut standard cu sistemul de siguranță activă ESP, plăci de protecție pentru motor și transmisie și o gardă la sol mai ridicată cu 20 mm.

În plus, o protecție pentru rezervorul de carburant și puntea spate, precum și o gardă la sol mai ridicată cu 80 mm sunt disponibile opțional.

Noul Combo Cargo 4x4 vine cu tracțiune integrală de la Dangel

Opel Combo Cargo 4×4

La fel ca în cazul noului Combo Life și restul modelelor din gama Combo Cargo, varianta 4×4 dorește să ofere o eficiență ridicată și un cost de proprietate redus.

O contribuție importantă la îndeplinirea acestor obiective o are motorul diesel de 1,5 l și 96 kW/130 cp cu transmisie manuală cu 6 trepte de viteză, care respectă deja cerințele stricte ale standardului Euro 6d-TEMP.

Cele mai bune funcții din clasa sa și sisteme de asistență pentru șofer
Pe lângă o lungime a spațiului de încărcare de până la 3.440 mm și o sarcină utilă de până la 880 kg, cele mai bune valori din clasa sa, modelul Combo Cargo 4×4 cu o lungime de până la 4.753 mm este echipat și cu oferta unică de sisteme de asistență pentru șofer, întâlnite la celelalte modele Combo Cargo și Combo Life.

Gama de echipamente utile include tempomatul automat, sistemul de detectare a somnolenței șoferului, funcția de avertizare privind o coliziune frontală cu detectarea pietonilor și frânare automată de urgență, sistemul de monitorizare a unghiului mort lateral și head-up display.

Disponibilă opțional, camera video panoramică pentru marșarier este oferită în exclusivitate pentru toate autovehiculele comerciale ușoare din gama Combo, inclusiv pentru Cargo 4×4, sporind vizibilitatea în partea din spate, în special când autovehiculul este complet încărcat, în timp ce o a doua cameră video integrată în oglinda exterioară de pe partea pasagerului reduce unghiul mort.

Noul Combo Cargo 4x4 vine cu tracțiune integrală de la Dangel

Opel Combo Cargo 4×4

Deosebit de utile sunt spațiul mare dintre pasajele roților din spate, permițându-i lui Combo Cargo să transporte până la doi europaleți, și trapa opțională din plafon care permite depozitarea în poziție oblică a obiectelor mai lungi, precum scânduri și scări.

Utilitatea modelului Combo Cargo pentru profesioniști este sporită de habitaclul practic și atractiv, asemănător cu cel al unui autoturism, și de sistemele infotainment avansate care îi mențin pe șoferi conectați și îi ghidează pe traseul optim. Sistemele Multimedia Radio și Multimedia Navi Pro pot fi controlate simplu prin intermediul ecranului tactil color de 8″. Ambele sisteme sunt compatibile cu Apple CarPlay și Android Auto.

Vârful de gamă Multimedia Navi Pro cu navigație integrată ce include hărți rutiere pentru țările europene și afișaj 3D oferă și actualizări TMC (canal pentru informații din trafic).

Follow #infotrucker